Vårsalg på Hijab

Jeg bare elsker at folk bryr seg om hvordan de går kledd. At de er rene og bytter litt på plagg og accessories for å få en ny look innimellom.

Nå snakker jeg om ha en egen og variert stil, ikke styrt av motehus og merker.

Det er mange som tror at så lenge skjorten er fra Jean Paul, buksa fra Bennet, skoene fra Puma og klokken fra Guess så er det kult. Dette eksemplet er fra virkeligheten, og fyren så ut som han skulle i fjøset. Merker koster bare unødvendig mye penger, og har ikke noe å si i forhold til det å se bra ut. Og hvem går med armbandsur i 2017??

Anyway, skjerf, skaut, hijab er en fin ting. Jeg vet at en del folk er imot disse plaggene, men det får bare være. Jeg er ikke imot. Jeg er imot burka, nikab, finlandshette og andre grusomme plagg som skjuler identiteten til den enkelte. Men skjerf, skaut, hijab og så videre er fine og enkle plagg som kan gjøre så mye med et antrekk, for eksempel tilsette farger. Vil man ha en frisk vår-look? En fargesprakende høst-look? Eller kanskje en look som varmer i vintersesongen?

Ikke forveksle ideologien islam med disse enkle plaggene. Islam er tvang. Islam er homofobisk, kvinnediskriminerende og undertrykkende. Nå snakker jeg om å kunne kle seg som en ønsker, vise hvem man er, utrykke seg og være den man er. Ikke skjule seg, men ha god norsk ytringsfrihet.

I gågata i Drammen (Nedre Storgate) finner man 'Ting og Tang' - en butikk som har vært i mange år, og som navnet tilsier så kan en finne mye forskjellig der. Blant annet billige skaut, skjerf og hijabs. Jeg vil tro at denne butikken finnes i andre byer i landet også.

Nå for tiden blåser det mye i Drammen, så det er et passende tidspunkt for et slikt tilbud her.

Anbefaler alle som liker accessories og enkle plagg å ta seg en titt innom!!

Ha en fin påske 😊

.

.

#klær #accessories #skaut #skjerf #frihet #frihetinorge #ytringsfrihet #neitilislam #islam #koranen #neitilkoranen #hijab #norge #drammen

3 kommentarer

Hege Helgesen

13.04.2017 kl.06:47

Skriver bra du :) jeg leser alt, men er dårlig på å kommentere, hehe :D. Skal skjerpe meg ;) ;)

Roger Endre

13.04.2017 kl.11:28

Hege Helgesen: Koselig å få noen ord fra deg ;)

HET

13.04.2017 kl.10:05

Den butikken har så mye rart 😅

Både jeg og lillegutt er innom der innimellom (han må jo kjøpe seg noen tatoveringer 😜)

Roger Endre

13.04.2017 kl.11:33

HET: Jeg tør ikke gå inn, livredd for å bruke penger, hahahaha ;)

Skriv en ny kommentar

Roger Endre

Roger Endre

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits