Run Boy Run - Jævla Homo

I går var jeg på lysbehandling, og etter det, gikk jeg i det fine været som var, en tur i sentrum. I handlegaten fikk jeg i et butikkvindu øye på en utstillingsdukke med en t-skjorte på. Det var en 'damebutikk' som heter 'Monki', men det var ingen hindring for meg. Liker jeg et plagg, så liker jeg et plagg. Og her var det uansett snakk om bare en t-skjorte.

Tanken min er at det hadde blitt både ironisk, sarkastisk og humoristisk med den t-skjorten på meg. I tillegg var den veldig bling-bling, noe som ofte er meg.

Jeg gikk inn i butikken, fant t-skjorten og leitet gjennom størrelsene. Jeg har lenge forholdt meg til XXL på New Yorker, men den siste toppen jeg kjøpte var XL på H&M. På denne t-skjorten fant jeg ikke større enn L.

Jeg spurte betjeningen om de ikke hadde større, hun svarte nei. Så da gikk jeg på prøverommet og prøvde L. Til min forbauselse var den ganske for stor, og jeg endte med str M.

Da er det moro og ha slanket seg 15 kg. Når man går fra XXL herrestørrelse, til M damestørrelse, hahaha..

De to øverste bildene er av t-skjorten fra 'Monki', de to nederste er av en genser jeg fikk nylig etter å ha vært med på innspilling til en episode av NRKs nye dokumentarserie 'Jævla Homo' som kommer på TV til høsten..

.

.

#klær #monki #h&m #hennesogmauritz #drammen #drammensentrum #newyorker #tv #nrk #jævlahomo #jævlahomonrk #nrkjævlahomo #nrktv #nrk

3 kommentarer

HET

19.04.2017 kl.12:42

Den var skikkelig kul ☺️☺️

Hvis du kommer over en som det står 'maneater' på- si ifra til meg 🤣😂😜

Roger Endre

19.04.2017 kl.14:01

HET: Jeg lover ;)

Fri og freidig

19.04.2017 kl.13:33

Forfriskende innlegg! Digger at du gir så f... i kjønnsstereotyper på klær og butikker!

Roger Endre

19.04.2017 kl.14:02

Fri og freidig: Tusen takk, kjedelig å shoppe hvis man ikke er 'åpen' ;)

Skriv en ny kommentar

Roger Endre

Roger Endre

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits