Fantastisk 17.mai-feiring på Kreta!

Snuppen min og jeg har liksom aldri vært noe opptatt av å feire 17.mai. Vi har respekt for nasjonaldagen, men vi bruker ikke dra til byen for å se på toget eller noe. Det er for mye folk, for masete og bare stress. Det har hendt noen ganger at vi har vært innom tivoliet som kommer da, men ikke noe mer enn det.

I år ble det litt annerledes. Snuppen startet 17.mai med å pynte terrassen her (på Kreta) med flagg og ballonger. Langs rekkverket og på bordet hadde han pyntet med serpentiner. Og i tillegg hadde han ordnet med levende lys i rødt hvitt og blått.

På formiddagen var vi sammen med min mamma og hennes Birger. Vi spilte minigolf.

Og på ettermiddagen var vi på strandrestauranten Kyano og spiste en deilig middag.

Klokken 19:00 startet festen hjemme hos oss. Snuppen hadde kjøpt inn potetgull, kjeks, oliven og kinapikker som vi serverte i tillegg til Tequila Gold.

Vi har blitt kjent med et hetropar som bor her på hotellet. Blide og hyggelige fra Lillestrøm. Dem kom og joinet oss her på vorspiel. Så kom Trønderne. Mille som jeg jeg har fått kontakt med her gjennom bloggen min, og Ida forloveden hennes, og Athena, deres venninne herfra Hania/Chania. Et kjempeflott trekløver. Tilsammen var vi ni stykker her på 17.mai/Tequilaparty. Mamma og Birger var her også. De ble drita, haha ;) det ble vi alle etterhvert ;)

Etterhvert som vi ble fulle dro vi inn til Hania/Chania. Og glajenta Athena tok oss med til en liten bar ("Rogmi") der hennes venninne Olga jobber. Det var kjempemoro, og en kan trygt si at det var en slik type bar som en normalt ikke havner på som turist. Innerst inne i en bakgård - fantastisk, og veldig meg ;)

#17mai #nasjonaldagen #norgesnasjonsldag #grunnlovsdagen #norgesgrunnlovsdag #grunnloven1814 #norge #kreta #hellas #kyano #kyanoplatanias #17maifest #tequilafest #vorspiel #platanias #plataniaskreta #chaniakreta #hania #haniacrete #ferie #sommer #rødthvittogblått #javielsker #rogmi #rogmichania #rogmihania

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roger Endre

Roger Endre

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits