En reise av respekt og kjærlighet, en reise med angst og smerter..

Nå sitter jeg på Gardermoen, Oslo flyplass. Er på vei til Harstad for å delta i min mormors begravelse i morgen. Og i dag klokken 16:00 skal det være en syning på kapellet på sykehuset. Det vil si at vi får se mor før kisten lukkes og hun sendes til kirken for begravelsesseremonien i morgen. Flyet lander, hvis det ikke blir noen forsinkelser, på Evenes flyplass klokken 15:00. Så håper jeg rekker det.

Harstad er som mange vet byen jeg ble født i, og vokste opp. Februar 2007 klarte jeg endelig å flytte derfra. Og som mange skjønner så er det en by jeg ikke vil være i, ei heller besøke.

Det er langt fra en glede å reise dit. Men det er mormors begravelse. Jeg har gått frem og tilbake, inn og ut av meg selv, og noe inni meg sier at jeg må stille i begravelsen. Jeg vil ikke til Harstad, jeg skjelver og er dårlig allerede.

4000 kroner har jeg brukt til nå. Det er verdt det med tanke på mormor, men ikke verdt det med tanke på hva jeg nå går gjennom, og hva jeg må gjennom de dagene jeg blir der. Terroren startet allerede for flere dager siden, og å dra alene er faktisk fryktelig for meg.

Gleder meg allerede til å komme meg hjem til Drammen til snuppen min og jentene våre. Min fine lille familie <3

.

.

#reise #gardermoen #oslolufthavn #eveneslufthavn #harstad #syning #harstadsykehus #kapell #kirke #begravelse #begravelsesseremoni #mor #mormor #kjæremor #dårligeminner #terror #angst #depresjon #drammen #minlillefamilie #mylittlefamily

3 kommentarer

HET

13.06.2017 kl.12:21

Klemmepå deg på reisen ❤️

Roger Endre

13.06.2017 kl.12:28

HET: <3

Heidi

13.06.2017 kl.23:22

Håper du har nån gode folk som møter dæ på Evenes. Lykke til med det som ligger foran dæ. Blir nok litt godt-vondt å ta farvel med en du er så glad i, men tror det var klokt av dæ å reise oppover. Da vil du ikke bare ha minnan fra tiden dåkker fikk i lag, men også fra denne dagen. Når du får alt litt på avstand, så blir dem god-vonde å ha. Klæm.

Roger Endre

14.06.2017 kl.00:32

Heidi: Takker.... <3

Skriv en ny kommentar

Roger Endre

Roger Endre

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits