Såpeopera

I går var jeg på kunstutstilling sammen med søteste Linda S. Utstillingen var på Kunstforeninga i Tore Hunds gate, og det var Eva Brydøy sine bilder som ble stilt ut.

16 bilder fylt med humor og farger. Jeg likte alle bildene hennes, men det var et bilde som 'tok' meg fullstendig, og det var bildet 'Sorrow'. Og som tittelen sier så er ikke det et bilde med humor som virkemiddel, men sorg.

Det var en annerledes ting for meg å gjøre her i Harstad, men koselig å se Linda igjen, og jeg tenker at når en først skal begynne å gå på slike utstillinger så var Eva Brydøys verk appetittvekkende.

Etter utstillingen dro jeg på vorspiel til Allis, og deretter ble det Utheim, Nordlændingen, Bar Harstad, Metzo og City.

Jeg traff mange gamle kjenninger fra fortiden. Ekskolleger fra Sama Sykehjem, barndomsvenner, og i det hele tatt - jeg storkoste meg!! Tusen takk alle sammen <3

Det øverste bildet heter 'Såpeopera', det nederste 'Av samme ulla', og det i midten er 'Sorrow'.

:

#kunstutstilling #kunstforeninga #kunst #evabrydøy #såpeopera #avsammeulla #sorrow #utheim #nordlændingen #barharstad #metzo #city #venner #harstad

Én kommentar

Thomas Frydenberg

17.06.2017 kl.14:25

Så flott at du hygget deg. Ønsker deg en koselig helg!

Roger Endrè

17.06.2017 kl.15:25

Thomas Frydenberg: Tusen takk, samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits