Dobbeltmoralen lenge leve!

Jeg må le - som jeg skrev for fire innlegg siden så fikk jeg en telefon fra politiet etter at jeg hadde lagt ut på nett et bilde av min mormors kiste vakkert pyntet med blomster. Min tante hadde kontaktet dem for at jeg skulle fjerne bildet.

Mamma synes bildet var fint og vil at jeg skal få det fremkalt og sende det til henne.

I dag sendte noen som har sett det aktuelle innlegget screenshots fra facebookprofilene til min kusine og tante der de har lagt ut bilder av mormor og dødsannonsen, og tagget alle i familien som er på Facebook slik at alle skal se det. Tusenvis av fremmede mennesker.

Jeg må le, bildet jeg la ut var helt anonymt og kunne vært hentet fra et ukeblad. Ingen navn nevnt. Dobbeltmoralen lenge leve.

Ikke bare det, her sitter jeg i Harstad, og både tante og kusine har kontaktet snuppen som er hjemme i Drammen. Både han og jeg har fjernet disse fra Facebook, og viser med det at vi ikke ønsker kontakt. Likevel ringer de han, og 'plager' han når det er meg de vil noe. Jeg har faktisk samme mobilnummer som jeg har hatt i over 15 år.

Når jeg vil noen noe, så kontakter jeg dem det gjelder. Det kan jeg presisere at min tante er fullstendig klar over.

Når tante hadde kontaktet politiet så hadde hun gitt dem telefonnummeret til mamma. Så politiet ringte hjem til mamma før dem ringte meg. Jeg synes det er utrolig slemt og patetisk - mamma har også mistet mammaen sin, og dem var veldig nære, men det virker som om dem ikke bryr seg om at hun har det vondt og er i sorg. Å plage henne er jo psyko slik jeg ser det. Må sies at mamma ikke var hjemme da politiet ringte, men likevel..

Snuppen min og jeg tåler å bli plaget, vi bryr oss ikke mer enn at vi ler av dem, og ser underholdningen i det, drama, drama, drama.. - men å plage sin egen søster, som nettopp har mistet mammaen sin....

Ai....

.

.

#politi #facebook #begravelsesbilde #dødsannonse #mormor #mor #mamma #tante #kusine #psyko #familie #drammen #harstad

3 kommentarer

HET

17.06.2017 kl.19:46

Før i tiden brant dem sånne på bålet...

Roger Endrè

17.06.2017 kl.19:52

HET: Snart Sankthans..

HET

17.06.2017 kl.19:53

Vi får samle noen stoler :p

Roger Endrè

17.06.2017 kl.19:54

HET: Jeg er med!

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits