Matilda, Benedicte og DoG - terapi er bra for hjerte og sjel!

Jeg har ikke for vane og la kommentarer som er ene og alene er rettet mot meg for å kritisere meg negativt. Jeg har ikke for vane å hverken la dem gå inn på meg, eller la dem passere gjennom bloggens filter.

Dere må huske ar der er mer bak en historie enn et par blogginnlegg, dere vet ikke alt, selv om dere har lest litt. Blogginnlegg er ofte kortversjoner.

Når dere skriver at dere har lest bloggen min over tid, og kun legger inn kommentarer når dere skal være negative og kritisere meg negativt, så tenker jeg at dere burde se på dere selv først. Hvem av dere var det som nevnte at 'har en ikke noe positivt å si, så kan en heller holde kjeft'?

Benedicte? Matilda? DoG?

Rart det der med å kaste stein i glasshus. Men da er det jo veldig greit å bare skrive et 'fake' navn, og slenge kommentarer som anonym. Når en ikke kan stå frem som den en er, så står en heller ikke for sine uttalelser.

En ting som røper dere er IP-adressen deres.

Videre er det interessant at dere skriver dere har lest bloggen min over tid, og dere har likevel ikke har fått med dere at jeg går ukentlig til terapeut, lege og psykiater. Noe jeg ikke skammer meg over, noe jeg gjør for å bli et bedre menneske. Ingenting skjer over natten.

Kritikk om at jeg skriver om familie hadde jeg regnet med etter mine uttalelser siste uken. Nå vet jeg av erfaring at de som kritiserer negativt er de som kommenterer og 'roper' høyest, mens de positive forblir tause. Men i dette tilfellet, om familien etter mormors begravelse, har det strømmet inn støttende kommentarer til meg. Dere tre anonyme skiller dere ut.

At jeg ikke 'verner om' familien min er en uttalelse dere kunne spart dere for. Jeg har valgt min familie, og min familie 'verner jeg om'. En tante som kritiserer alt jeg sier og gjør, det er ikke familie for meg. En tante som baksnakker meg og er nedsettende. En tante som forlanger av andre hva hun ikke gir selv, det orker jeg ikke. Som hun selv skrev en gang: "det driter jeg tjue null i, har virkelig nok med meg selv og alt som skjer her. Hva med å spørre meg hvordan det går med meg??"

Hun mener at man skal spørre henne om hvordan hun har det.. Hun har aldri spurt hvordan jeg har det, noe jeg faktisk alltid spør henne om. Hver gang hun tar kontakt er det for å kritisere meg. Sist gang hun kontaktet meg forklarte jeg at jeg ikke orker bry meg med kritikken fra henne, jeg forklarte at jeg hadde det veldig tøft for tiden med avhørene om overgrepene jeg ble utsatt for som barn, rettssakene som er i vente, kulene jeg har i brystet som jeg ventet testsvar om, besøkene hos alle legene hver uke, sykdommene mine som Osas og psoriasis. Og muligens får jeg snart diagnosert CFS og PTSD.

"DET ER IKKE RELEVANT", gjentok hun.

Joda, jeg ser at jeg "henger ut" enkelte personer. Det er DU som velger å lese, og dette er ikke en rosablogg, den er mørk lilla og heter faktisk BUNNY TRASH. Og vil en ikke bli omtalt i BT så er det jo bare å slutte å kontakte samboeren min, politi osv for å kritisere meg. "Take the high road''!

Jeg har aldri fremstilt meg som hverken perfekt eller noe annet. Jeg kan tidvis være slem og ubetenksom, men jeg jobber med å bli et bedre menneske. Bloggen min blir ikke skrevet for å ramme andre, men for å bearbeide mine tanker og følelser. Bloggen er min terapi i tillegg til at jeg er ukentlig hos psykiater, terapeut og lege.

Jeg jobber for å bli et bedre menneske.

Det vet jeg noen som ikke gjør!

Mirror mirror om the wall....

.

.

#blogg #bloggfilter #blogginnlegg #kritikk #bloggkritikere #bloggkritikk #anonyme #psykiater #terapeut #lege #terapi #familie #tante #diagnose #diagnoser #anonym #ikkerelevant #ovegrep #politi #lillablogg #bunnytrash #bloggen #osas #psoriasis #cfs #ptsd

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits