Våt drøm 💦

Jeg har hatt noen våte drømmer i min tid her på jorden, og de fleste har vært deilige. Det er en fantastisk verden, drømmenes verden. Men noen ganger kunne jeg heller blitt spart.

Som i natt/morges. Jeg drømte at jeg var et eller annet sted, jeg vet ikke hvor. Men der var mye folk. Det var ute. Og det var fint vær.

Jeg var kledd i shorts og singlet. Og plutselig kjente jeg at jeg måtte på do. Ikke for å tisse, men for å gjøre nummer to.

Jeg rakk ikke mer enn å registrere at jeg ville på do. Jeg bare sto der og kjente at det rant nedover lårene. Jeg så det kom ut nede på shortsen. Diaré rant nedover knærne og leggene mine. Så pinlig, og sååå illeluktende.

Jeg var plutselig i alles øyne, alle stirret på meg. Jeg ventet bare på at dem skulle begynne å peke på meg, og le av meg. Men jeg våknet før det skjedde, og da jeg våknet kjente jeg at jeg måtte på do. Så da var jeg snar å komme meg på toalettet!!

Heldigvis ble ikke drømmen så våt at jeg gjorde på meg i senga. Det er pinlig nok, selv om en er alene, og ingen ser det. Det hendte meg faktisk en gang jeg var 11 år. Jeg gikk i femte klasse, og på morgenen drømte jeg at jeg sto opp, og gikk på do for å tisse. Da jeg sto og tisset nedi doen kjente jeg at jeg ble varm og blaut mellom beina. Så våknet jeg!

Pinlig…

Hahaha..

Nok om det. I dag har det vært en fin dag. Deilig temperatur. Jentene og jeg har gått tur langs elva, og vi møtte Tulla vår ved Globusen på Strømsø. Fikk gitt henne en liten sommerfugl for at hun passet jentene forrige helg. Tulla er alle tiders, og desidert en av mine aller beste venner ❤️

Nå skal jeg bare rydde litt her i leiligheten, spise en pølse, ta en dusj og ordne meg. Så blir det litt god musikk og noe godt i glasset. Så får vi se hva kvelden ellers har å by på 😉

Takk for at dere leser, og kos dere masse i kveld – alle sammen!!!

❤️❤️❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#våtdrøm #våtedrømmer #drøm #drømmer #haenfinkveld #venner #filmkveld #lørdagskveld #lørdagskveldidrammen #vorspiel #party #drammen

2 kommentarer
    1. Ja drømmer kan være snåle! Jeg går i søvne, og en natt hadde jeg vaset rundt og lagt ut til Ida, som var en tur på badet, om at vi ikke måtte ta til oss flere løver enn at vi kunne ta godt vare på dem 😀 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg