Det stikker litt, det gjør det..!

I dag tok jeg jentene med meg (jeg gjør alltid det, jentene er med på tur hver dag), og gikk en tur med dem langs elva til Strømsø Torg. Jeg skulle til 'Tannlegesenteret Hvite Smil' for å sjekke noen priser.

Nei, jeg er ikke ferdig med dette tannlegestyret enda. Jeg har Periodontitt, det er kronisk, som merkelig nok alle mine diagnoser er.

Peridontitt er en betennelse i vev som omgir tennene. Disse vevene omfatter benvevet, sementen og rothinnen. Den sistnevnte forbinder sementen med benvevet og tannkjøttranden. Tennenes festefibre og det omgivende kjevebeinet er helt eller delvis ødelagt. Redusert beinfeste betyr ikke at tennene går tapt, men den kroniske betennelsen må behandles.

Så derfor har jeg ikke utført alt tannarbeide på en gang, eller over en viss periode. Sykdommen må kontrolleres og behandles. Jeg er jevnt hos 'Drammen tannklinikk' som er under 'Buskerud fylkeskommune' og staten. 'Folketannrøkta' som jeg kaller det. Men etter masse lei erfaring hos tre tannlegesentre, fire tannleger og en spesialist, alle her i Drammen, så velger jeg å igjen reise til Budapest og Europas beste tannklinikk. Det er noe jeg alltid kommer til å gjøre, i tillegg til behandling her hjemme.

Men nok om det. På denne spaserturen i dag måtte jeg gå forbi stampuben, Palmen. Jeg har sluttet å gå dit fordi jeg liker å ha gode dager, og ingen skal ødelegge dagene mine med å slenge dritt til meg, mobbe meg for å være 'Nokasbarnet', for at jeg er syk, og for at jeg er homo. Det er nemlig en liten klikk som bedriver denne mobbingen. Sitter å slenger kommentarer til meg inne der, kommer med trusler når vi er utenfor og røyker, roper etter meg når jeg går forbi.

Når jeg går på puben så er det for å kose meg og prate med folk. Jeg er hyggelig med både kunder og betjening. Jeg sitter vanligvis i baren. Forholder meg helst til de ansatte og venner som ikke driver på med snuskerier. Men slik er ikke intensjonen til denne klikken. De er alkoholikere, og veldig bitre over egne liv. De bor alene og møtes ute på pub, i alkohol- og pillerus. De er selvskadere og psykiatriske pasienter. Ei av dem er sammen med min far. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hentet henne i gatene her. Midt på natten. I full panikkangst og faen vet. Jeg har funnet henne uten sko, sokker, pengebok, husnøkler eller vett. Jeg har tatt henne hjem. Gitt henne mat, dusj, og en seng å sove i.

Så nå ser jeg hva jeg sitter med tilbake, når jeg selv ikke evnet mer, når jeg selv fikk nok.

Jeg fikk nok da min far, nokas-skipperen, og dama hans truet snuppen min utenfor Kiwi Strømsø for cirka et par år siden. De kom fra 'Strømsø Sportspub', og om de var så fulle at de ikke visste hva de gjorde er ikke relevant for meg, jeg kan ikke ha slik uberegnelige mennesker i livet mitt. Og faren min har jeg "tilgitt" noen ganger for mye. Så da startet mobbingen, når jeg tok valget å fokusere på meg selv og mine egne problemer.

For jeg er under psykiatrisk selv, ikke fordi jeg ødelegger min egen psyke med å drikke meg syk, men for å bearbeide traumer fra barndommen, som at faren min løp etter mammaen min med øks. Som at jeg ble seksuelt misbrukt av en som er aktiv innen politikk, samfunn og organisasjonsarbeide. Bare for å nevne noe.

Og når det gjelder denne mobbegjengen. Karilitta, Gønn og Fjærkreet. Alkoholisme og pillemisbruk er ingen unnskyldning for å mobbe andre som sliter. Mobbing er ondskap.

Jeg har gått ut med alt, folk vet hvem jeg er, og at jeg til tider har det veldig tøft. Folk vet om denne mobbegjengen, og folk vet at jeg ikke går på puben mer pga at mobbe-gjengen får holde på.

Så da jeg i dag gikk forbi Palmen, og hun som for noen uker siden sa jeg burde vært drept og gravlagt, kalte meg for 'homse-lomse', 'nokasbarnet' og mye annet dritt satt ute der sammen med kjæresten til en av de ansatte, da stakk det litt i meg. Som om det er hyggeligere å ha slike folk der enn meg...

Hadde jeg drevet et sted, og hvis noen hadde mobbet, eller plaget mine andre gjester, så hadde jeg nektet dem adgang til stedet. Og om jeg hadde vært ansatt, så hadde jeg nektet dem servering.

Men det er meg.

Det er som da jeg gikk på ungdomsskolen. En gutt i klassen ble mobbet hele tiden. Psykisk og fysisk. En gang i en pause mellom timene kom jeg inn på klasserommet. Før læreren kom. Han største gutten i klassen slo han. Bang midt i ansiktet! Og han som ble mobbet forsvant ut døra. Det var ikke greit, jeg kjente det i hele meg. Jeg gikk etter han. Og jeg fant han på guttetoalettet der han prøvde kutte blodårene, ta livet av seg. Han turte ikke stå imot mobberne, han turte ikke si fra til lærere eller rektor. De visste så fordømt godt, men de valgte å ikke gjøre noe.

Han ønsket ta sitt eget liv..

Det er hva mobbing kan gjøre!

Jeg dro han med meg til rektor, jeg tvang han til å snakke, og fortelle. Og jeg sa at de nå måtte gjøre noe hvis ikke kom jeg til å lage bråk. Og å lage bråk det var et talent jeg hadde!

Jeg har aldri vært konfliktsky, jeg har aldri latt meg pille på nesen. Jeg bruker vanligvis ta kampen, eller ta igjen.

Det var en gang en idiot på en pub som kalte venninnen min for ei hore. Uten å kjenne henne, uten noen grunn. Han satt først og sendte meg kommentarer, som jeg ignorerte. Så kalte han venninna mi for ei hore. Da reagerte jeg. Jeg knuste et halvlitersglass med Mack øl i det stygge trynet hans, og han havnet på legevakta. Han ble sikkert vakrere, men han har aldri snakket til meg igjen.

Nylig slettet en venninne av meg disse mobbe-menneskene fra vennelisten sin på Facebook. Jeg har ikke bedt om det. Og jeg setter ikke noe krav til hvordan folk skal reagere på at jeg blir utsatt for mobbing og hets. Men det var godt. Det viser at hun tror på meg, det viser at hun tar avstand fra slik oppførsel, og det viser at hun er min venn. Og det er slik jeg er for mine venner. Jeg kommer aldri til å omgås folk som mobber, hetser og gjør mine venner v(ondt)!

Like barn leker best!

Så når jeg gikk forbi puben i dag så tenkte jeg: hvis du vil sitte sammen med noen som er slik mot meg, så er du velkommen til det, det skal jeg huske. For en dag kommer jeg tilbake. Sterkt tilbake!

Må som sagt bare styrke meg litt. Med sykdommer, leger, tannleger, terapeuter, psykiater, undersøkelser, MR, CT, NAV, politi, advokater, rettssaker i vente, og så videre, så er en aldri helt på topp!

En må velge sine kamper.

Men jeg kommer tilbake, og da skal dere få huske hva dere har gjort, ikke bare dere som mobber, men også dere som bare sitter og ser på og ingenting gjør, dere skal få huske hvem dere har vært i forhold til meg!!

#lege #tannlege #peridontitt #diagnoser #palmen #mobbing #sportspuben #strømsøsportspub #palmenpub #drammen #stampub #mobbing #hets #trusler #mobbere #nokasranet #nokas #trusler #drapstrusler #alkoholisme #pillemisbruk #alkoholikere #narkomani #narkomane #psykiatri #psykiatriskepasienter #selvskading #kutter #traumer #barndom #barn #familie #skilsmisse #seksueltmisbruk #seksuelleovergrep #pedofil #pedofili #rettsak #vold #barn #barndom #terapi #selvmord #selvmordsforsøk #misbruk #venner #godevenner <3

Drammens Tidende har kontaktet meg vedrørende bloggen min. Og jeg har vært i kontakt med VG. Det kan jo bli interessant å fortelle denne historien, om å være sønnen til Nokas-skipperen, mobbingen fra enkeltpersoner på disse bestemte utestedene. Pubmiljøet i Drammen.

OSV.

5 kommentarer

Rose

11.07.2017 kl.23:22

Å tørre å stå fram og være seg selv er noe av det tøffeste og vansligste et menneske kan gjøre. Ikke nødvendigvis å være redd for seg selv men engstelig for at de man er glad i kan også bli rammet av den urett som har rammet en selv så hart at der alltid vil være et lite blødende sår dypt i sjela som aldri helt vil gro. Å engste seg for andres tanker meninger og ytringer om deg og din person uten noen gang forstå den smerten som aldri helt slipper tak som spøker i ditt indre og lager kvalm og uro i ditt personlige liv. Disse som kan kverulere og spekulere på bekostning av andre. De kan le og baksnakke peke på alles mangler og feil for å hevde seg selv. Disse som mangler kjærlighet til seg selv og medmenneskelighet og innsikt i livets brutale urettferdige behandling som gir oss med sår i sinnet ufattelig og utrettelig smerte. La ikke de fortapte og sørgelige uvitende sette en demper på din egen glede og framgang i eget liv. Lev godt med innsikt i mellommenneskelige relasjoner som ingen noen gang kan helt forstå at du har klart å betvitne og forholde deg til. En indre styrke i lys av dine egne erfaringer. Stå oppreist å vit at de som ikke kan forstå er de som hater mest

Roger Endrè

11.07.2017 kl.23:46

Rose: Her var det mye bra.. Takk!! <3

HET

12.07.2017 kl.06:56

<3 du er tøff, og står for rettferdigheten :) respekt :)

Roger Endrè

12.07.2017 kl.08:59

HET: Takk for det <3

Helene Aspergerinformator

12.07.2017 kl.13:44

Dette var sterk lesning. Ta vare på deg.

Roger Endrè

12.07.2017 kl.14:46

Helene Aspergerinformator: Prøver så godt jeg kan. Takk for omtanke <3

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits