Vurderer å gjøre det slutt etter 11 år!

Klokken er passert midnatt, og en ny 'dag' er startet. Nå er det plutselig søndag. Det jeg skal fortelle nå hendte med riktige ord, i går.

Snuppen min og jeg dro til Svelvik. Det er Svelvik-dagene, så vi drar tidlig 'innover'. Vi titter i boder og tusler rundt i det flotte været. Handler blomster til min onkels grav. Spiser pizza på pizzapuben.. på mange måter en idyllisk, nesten perfekt dag.

Vi gikk til bussholdeplassen, og derfra tok vi bussen 15:45, til festen vi var invitert til. En tradisjon, der vertinnen nærmest inviter til åpent hus hvert år, under svelvikdagene. En fantastisk kvinne, hadde dere kjent henne hadde dere nikket mer enn samtykkende.

Snuppen min overtok som DJ , og jeg kan love det skapte stemning. Og en såkalt heteroseksuell la veldig an 'på' han. Det var veldig moro.

Jeg merket at mange trodde jeg skulle bli sjalu. Og jeg merket at noen VILLE jeg skulle bli sjalu. Sorry guys!! Jeg storkoste meg! Men må bare inrømme nedturen med at snuppen ble full før klokken 21:00 og ville hjem. FUCK!!

Planen var å ta den 'helt ut' i Svelvik. Feste utover natten. Men Vips! Klokken 22:00 ble vi hentet av en kompis. Jeg var ikke klar for å dra hjem, men snuppen var drita full og følte et indre stress. Heldigvis var noen venner i gaten vi bor, klare for et besøk, så vi tok noen drinker der før vi dro hjem.

Jeg kunne gjerne bytta bort snuppen min der og da, på festen i Svelvik. For mens han ble drita, så var jeg bare klar for mer. Mer. Mer!!

Men irritasjonen var der og da. Kvelden har vært fantastisk, og jeg bytter ALDRI bort snuppen min!!

#svelvik #svelvikdagene #fest #mylittlefamily #drammen

3 kommentarer

HET

13.08.2017 kl.13:11

Haha, der skremte du meg et øyeblikk 😜 Tøsemikkel 😝❤️

Klemmepådere:*

Roger Endrè

13.08.2017 kl.13:28

HET: Hahaha.. klemmm <3

Tilde

14.08.2017 kl.07:48

Snuppen :) Hihi ;)

Roger Endrè

14.08.2017 kl.10:18

Tilde: :)

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

40, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits