Julemarked i Budapest 🌲

I kveld reiser jeg hjem igjen. Som jeg alltid gjør når jeg er her så drar jeg til ❤ av Budapest (Deak Ferenc Ter) siste dagen.

Jeg ble veldig overrasket denne gangen, for her er det et stort marked. Julemarked. Julegrana er tent og det er pyntet med masse lys og juledekorasjoner. Det er satt opp et platå midt på Deak Ferenc Square hvor det selges masse fantastisk mat. Store julepølser, medister, dampet laks og kveite i saus, kalkunlår, gryteretter og masse jeg ikke vet hva er. Folk drikker øl av literglass, mange drikker vin. Klokken er mellom ett og to på formiddagen.

Jeg koser meg med en Mocaccino.

Rundt platået er det masse små pyntede hus, boder, hvor dem selger alt mulig fra små pepperkaker, nisser, kule skjerf, vesker, tepper, godterier – det er utrolig mye, og så vakkert og koselig.

Snuppen min har lyst å dra hit sammen med meg en gang. Og det er nå han virkelig skulle vært her. Stemningen er til å ta å føle på. Hadde jeg visst om at det var slikt julemarked her nå skulle jeg dratt ned hit på kvelden i går. Hadde vært så kult å ta bilder av julegranen og så videre i mørket.

En annen ting er at jeg var her for to uker siden. Og siden da har de skiftet kolleksjon totalt i klesbutikkene. En kan gå amok. Veldig kult, men samtidig veldig farlig!

Men men.. uansett hvor koselig og flott det er her nå så ser jeg fram til å komme hjem til gullene mine i natt.

Før sjåføren henter meg så blir det en tur til Arena Plaza. Stikker alltid en tur dit også. Et fantastisk kjøpesenter hvor nesten alt er ‘haute couture’.

Sees i Norge!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#deakferencter #deakferencsquare #jul #julemarked #arenaplaza #budapest #ungarn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg