1+2=👍🏾 2+1=👎🏾

Husk at bor du alene kan du ha to stykker på besøk. Så min samboer og jeg kan besøke deg som bor alene, men du kan ikke besøke oss. Dette er veldig viktig for å holde smittetallene nede.

I går landet tre fly fra Polen og Litauen på Gardermoen, og nå de første ukene i januar er det ventet over hundre fly fra de samme landene til Gardermoen. Det er altså 20.000 arbeidere fra land med høye smittetall.

Ikke det at jeg tror på denne testen, som jeg har skrevet om i tidligere innlegg, men i dette innlegget skal jeg forholde meg til de offentlige tall som viser at de siste 14 dagene er smittetallene i Norge litt over 6600. I Litauen, som har omtrent halve Norges befolkning, der er tallene over 35.000 smittede de siste 14 dagene.

Nå er det fra i går bestemt at en skal teste seg senest 24 timer etter ankomst til Norge, det er ironisk og vanvittig på samme tid, det er utrolig hvor mye en kan rekke på de 24 timene.

I sommer var det en del oppslag om «superspredere», mens når det gjelder import så brukes ikke dette ordet. Det er veldig bemerkelsesverdig da det er slik at blir man smittet på flyet fra Polen og Litauen etc., så vil man heller ikke teste positivt ved ankomst Norge en time etter.

Det er jo flott at de som bor alene skal slippe å være helt alene, og at de faktisk får lov til å ha en eller to personer på besøk. Men folk er skremte, og man må velge mellom nærkontakter, så da blir mange alene uansett, og mange tør ikke ta imot besøk om de skulle få det.

Jeg undrer meg litt over hvordan dette skal bli når folk ikke kan, eller ikke tør, møtes under trygge forhold i egne hjem, mens de som kan og tør nå altså blir presset ut i kulda for å se og treffe andre.

Mennesker flest er sosiale flokkdyr. Her settes det ikke inn mer ressurser for å få flere avganger når det gjelder kollektiv transport. Flere avganger vil gjøre at det blir færre mennesker samlet i hver «vogn». Men slike tiltak som faktisk har effekt, for avstand er og blir det viktigste, det er det ikke snakk om engang. Slike tiltak er helt uaktuelle!

Igjen skal vi oppleve at busser, trikker og tog blir overfylte som de var her i sommer. Vi skal bruke masker ja, men i samtlige land hvor det er blitt påbud om masker har kurvene vist stigende smitte etter påbud.

Dette med fylte busser osv har jeg laget saker på, sendt emailer og skrevet blogginnlegg om i et halvt år nå. Jeg bor i et meget befolket og utsatt område hvor en meget høy andel reiser kollektivt. 

I en periode halverte de avganger her og veldig mange andre steder, og det var buss for tog en måned til og fra Drammen. Slik sørget de for at det ble flere samlet i hver buss og hvert tog. Nå skal ikke folk få lov til å treffes i sine egne private hjem under ordnede og trygge forhold, så da får vi nok se at alle stikker ut og tar buss, t-bane, tog og trikker. Fantastisk strategi…

To personer kan bevege seg ut i samfunnet for å besøke én person som bor alene, men én person kan ikke besøke to som bor sammen. I mine ører høres det ut som dobbel risiko.

Edit/oppdatering: mottok en melding nå etter innlegget ble skrevet, at i dag er dette endret slik at den som er alene kan besøke en fast husholdning. Forvirrende, for de som ikke er enslige har jo fått beskjed om å ikke ta imot besøk 🤔 Noe som viser at dette er ikke et godt planlagt smittevern, men noe helt annet.

Dugnaden vedvarer og tiltakene som vedtas er slik at folk skal peke på og rette skyld mot hverandre.

Samtidig som regjeringen åpnet for sydenturer i sommerferien og karantenefritak for utenlandske arbeidere, fikk unge studenter skylden for økte smittetall.

De som tar en tur på kjøpesenter, de som besøker venner, ungdommer og nærkontakter som tar en fest, de som er ensomme og deprimerte og søker sosial kontakt, de skal dømmes, hetses og hates. Mens smitte fra påtvungen kollektiv transport, og importsmitte fra utlandet skal vi ikke snakke så mye om, for dét er greit.

Men men.. jeg får si som jeg gjorde i gårdagens innlegg «strategisk ganske bevisste handlinger vil jeg påstå».

Link: The Great Reset

Link: New World Order

Medisinsk leksikon: RNA

Artikkel fra Resett: Vaksineprosjektet!

Bunny Trash 03/01/21: Erna Solberg fjerner Grunnloven

Les: Great Barrington Declaration

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Det øverste bildet er knipset på toget i Oslo-området av en anonym tipser for under 24 timer siden. Det nederste er selfie.

#korona #covid #corona #smitte #restriksjoner #importsmitte #smittetall #kollektivtrafikk #litauen #polen #pandemi #thegreatreset #newworldorder #kollektivtransport #tiltak #regler #virus #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg