FlinkBisk (helthjem)

Nå vet jeg ikke helt hvor lenge vi har mottatt månedspakke fra FlinkBisk, men vi blir like fornøyde hver måned.

Pakken er egentlig beregnet til en hund, men som sagt vi blir like fornøyde hver gang, selv om vi har to hunder som deler pakken.

Hver måned er det en leke med. Den går rett i skuffen sammen med andre leker. Så tar vi den plutselig frem når vi bytter den med de lekene som jentene har hatt fremme en stund. De liker at det blir byttet litt på lekene aot.

Videre i månedens pakke som kom i går var der er produsert tyggebein med en duft som begge jentene reagerte på. Et slik bein har vi fått noen ganger før, og det kommer helt sikkert flere ganger. Vi kan da velge å gjemme det til vi får et til, slik at jentene får hver sitt, eller vi kan dele det på to, og gi dem en halvpart hver.

Videre var der fire forskjellige poser med godbiter i riktige størrelser, sunne, gode med forskjellige smaker. Fisk/ost, kalv, lam og kylling/kalkun. Aldri har vi fått noe i pakken som jentene ikke har likt.

Dette er for oss helt supert. Vi betaler litt over 200 kr hver måned (ved årsmedlemskap) for en pakke med kvalitetsutvalgt innhold for 400 kr.

Dette kan jeg anbefale. Og det hadde jeg ikke gjort hvis jeg ikke hadde ment det. Jeg får ingenting for å reklamere for FlinkBisk. Jeg gjør det av eget initiativ fordi jeg synes dette er meget bra.

Man får et varsel på SMS kvelden før, om at pakken er underveis. Vår pakke kommer i postkassen fordi den passer akkurat (liten hund). De som har medium eller stor hund får pakken der aviser leveres. Egen postkasse, eller på dørmatte. Når pakken er levert kommer det også SMS.

I LØVV IT <3

For dere som er interesserte er det bare å søke opp ‘FlinkBisk (helthjem)’ så finner dere nok ut av det.

Takk for at dere leser 😛

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hund #gladpost #pakke

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg