TV-serie innspilling – sees på Viaplay

Det var nok slik at det var på innspillingen av slutten til tv-serien ‘Okkupert’ sesong to jeg var i går. I Oslo. Vi begynte innspillingen klokken 08:00 og var ferdige 17:45.

Okkupert er en politisk dramathriller serie med bla Janne Heltberg, Henrik Mestad og Ane Dahl Torp. Serien er basert på en idé av Jo Nesbø og handler om at Norge i framtiden blir okkupert av Russland på oppdrag fra EU etter Norge stanser all produksjon av olje og gass.

Sesong 1 hadde et budsjett på 90 millioner, og er den dyreste norske TV-produksjonen til da. Den har blitt solgt til Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Sverige, Danmark, Polen, Finland, Island og alle Benelux-landene. Sesong 2 er anslått til 75 millioner.

Nå klippes den nye sesongen og blir utgitt på Viaplay etterhvert. Det er blitt hintet om september 2017. Og jeg er nesten 100 % sikker på at jeg er med helt mot slutten av sesongen der jeg deltok veldig nært hovedrollene i veldig viktige scener.

Det er hva jeg har lov til å fortelle.

Ellers kan jeg si at dette var veldig lærerikt, spennende, morsomt. Noe jeg gjerne gjør igjen, men da skal jeg ha ullsokker med meg på settet.

Tusen takk til Lisa M Nordby som tipset meg.

🙂 🙂 🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#okkupert #okkupert2 #tvserie #viaplay #oslo #anedahltorp #janneheltberg #statist #henrikmestad #jonesbø #tv

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg