Folk som shamer og spoiler i bloggverdenen!

Det er ganske utrolig å komme i "kontakt" med enkelte andre bloggere. Vi legger ut innleggene våre i såkalte 'blogger'-grupper fordi vi ønsker at andre skal lese bloggen vår. Alle bloggere er vel mer eller mindre pr-kåte, eller oppmerksomhetskåte. Særlig i starten. Men nå har jeg blogget fra oktober 2011. Fem og et halvt år. Jeg er ganske likegyldig, selv om jeg synes det er utrolig gøy når jeg skriver noe som 'når ut', og når jeg får positive tilbakemeldinger på det jeg har skrevet eller gjort.

Men i bloggerverdenen er det mye sjalusi. Sophie Elise for eksempel er kommet utrolig langt, det hun har fått til som blogger har tatt henne med på en reise der hun har fått presentert seg på utrolig mange måter. Hun var i serien 'Bloggerne', hun har vært med i danseprogram, skrevet og spilt inn musikk, skrevet bok og hun reiser rundt som DJ. Dette er bare noe av så utrolig mye mer.

Hun har også vært sterk i sine meninger både i bloggen og i media ellers. Palmeoljedebatten husker de fleste. Og hun har flere ganger uttalt at hun er imot produkter som er testet på dyr. Og at hun hater pelsindustrien. Og med det skal bloggere og andre gjøre støt for å 'shame' henne. Følger med vidåpne øyne med og venter på at hun skal feile. Og det kommer vel til den dagen Sophie Elise står på byen og har glemt lebestiften sin. Så hun låner hos en venninne. Derfra tar det ikke lange tiden til flere titalls bloggere legger ut bilder av henne med den lånte lebestiften som sikkert er både testet på dyr og full av palmeolje. Shame on YOU Sofie Elise!!

Ingen som stopper å tenker på hvor vanskelig det er i dagens samfunn å være perfekt. Og hvordan det er å ha uttalt meninger og standpunkter, prøve gjøre noe som betyr noe. Hun er også imot forurensing, er hun en idiot da, fordi det er umulig å ikke forurense litt?! Det er som å ramle på isen, kanskje det ikke skjer denne vinteren, men en gang skjer det. Jeg synes at det er kjempebra at Sophie Elise er imot disse tingene, at hun bruker sin stemme på å gjøre noe. At hun prøver!! Om hun en dag redder livet til hundre frittgående høns, så vil ikke jeg kalle henne en dobbeltmoralsk hykler fordi hun en gang spiser et kokt egg til frokost.

Bloggere og media er fæle. I går fikk jeg kommentar fra ei Marielle Tomine, i en bloggergruppe på Facebook. Ikke i bloggens kommentarfelt. For det er det alle bloggere ønsker, aktivitet på sin blogg. Det unnet hun meg ikke, hun bare tok overskriften som gitt og kommenterte deretter. En kommentar om at temaet mitt var brukt av noen andre. Da jeg svarte henne fikk jeg høre at jeg hadde 'hengt meg på' temaet for å få oppmerksomhet.

Altså jeg har blogget i fem år, og når noen kommenterer for første gang etter så mange år, bloggere eller andre, for å være kjipe. Hahh!!! Nei vet dere hva, da støtter jeg Sophie Elise noen millioner ganger til før jeg støtter disse folkene. Hva med å ha noe hyggelig, eller i det minste konstruktivt å komme med når en først uttaler seg?!

Men som noen en gang sa, en er mot andre slik en ønsker å bli behandlet selv!

Ha en fin lørdags kveld alle sammen!!

#bloggere #blogger #blogg #sopheeelise #bunnytrash #shaming #spoiling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg