Gode nyheter og Plumbo (live)!

I dag ble jeg vekket av mobilen som ringte. Nummeret minnet veldig om telefonsalg, men det var en politietterforsker fra Manglerud politi. Så med det vet jeg at etterforskningen vedrørende hendelsene på Stena Saga er i gang. Godt er det, og sannelig på tide. Saken ble anmeldt 1. februar.

Jeg vet ting tar tid, men jeg ser fram til rettferdighet, og å få tatt de rottene ombord på Stena Saga.

Også var det bildet i innlegget her. Av to mops. Slik gikk jeg fra det på malekurset i går. Det forandrer seg litt og litt, gradvis. Jeg er veldig fornøyd, men jeg gruer meg litt til å male inn øyne på dem.

Og nei, jeg har ikke malt jentene mine. Jeg har ikke sett på noe bilde av dem som jeg har malt etter. Alt er tilfeldig, ansiktsmønsteret osv er spontant streket opp og malt på frihånd.

Og så kan jeg til sist nevne st jeg var hos terapeuten min i går. Vi hadde veldig mye å snakke om, det skjer veldig mye i livet mitt akkurat nå, og det er ikke like lett å håndtere alt. Men som noen av dere vet så bruker jeg alltid å veie meg den dagen jeg er hos terapeuten (altså inntil videre, en gang hver tredje uke). Og jeg har gått ned nesten 1,5 kg. Så nå har jeg i alt gått ned litt over 12 kg.

Jeg er enda ei bolle, dere ser meg her på det fem dager gamle opptaket fra akustisk intimkonsert med Plumbo hjemme i stua til Laila og Lars.

Link: Akustisk intimkonsert med Plumbo!!

🙂 🙂 🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg