Lilla blogg fremfor rosa blogg – 13 år og gravid er ikke kult!!

Folk kan si hva dem vil om bloggen min og meg. Jeg vet mange liker den, men ord som søppel og trashy er også blitt brukt. Men cum on, navnet på bloggen er tross alt Bunny Trash. Og det finnes ikke ærligere blogg, det er vel det som provoserer!

Min egen kjære lillablogg!

Jeg er selv innom blogger. Eneste faste jeg er innom er SophieElise og innimellom Rene Kleveland. Det er langt mellom dem, men når jeg først skal lese en blogg av en gutt eller mann så skal det ikke være en rosablogg som handler om en som bare går rundt og er høy på seg selv og chanelveska si, skryter overfladisk hva han har fått av kjæresten sin, og ikke jobber for noe selv.

Nei, da blir det heller Kleveland.

Synes han er morsom til tider, selv om jeg synes at det var barnslig av han å fjerne rompevideoen sin fra blogg og Youtube. Jeg kalte videoen en "annonse" for å tiltrekke seg homser. Det var ment som en spøk, noe han burde skjønt da jeg er homo selv.

Så var det Sophie da, hun er bare best, selv om jeg ikke alltid er enig med alt hun skriver. Men intelligente mennesker vet at ingen kan være enige om alt. Hun er god og snill og fra samme by som meg. Har fulgt med siden hun startet, nesten. Stort aldersmellomrom mellom oss, men hun har alltid hatt en voksen side ved seg. Ellers holder jeg meg unna rosablogger. Hva er det med disse småjentene? "Jeg var 13 år og gravid.." Hvor mange ganger har vi ikke lest det?? Og hvorfor er det ingen av dem som lærer av hverandre?? 13 år og gravid er ikke kult!!

Nå er det snart senga på meg. Skal i avhør hos politiet i morgen klokken tolv. Skal møte terapeuten min et kvarter før. Trenger noen der, har ingen anelse hvordan dette kan bli når en fortid man har prøvd å legge lokk over blir som en smultgryte med for høy varme.

Vet ikke om dere skjønner hva jeg mener, men uansett.. til dere som leser, ta vare på livet og de gode stundene, de kan det aldri bli nok av…

Natta <3

#blogg #blogger #blogging #bunnytrash #bunnytrashblogg #sophieelise #renekleveland #reneklevelandsrompe #rosablogg #lillablogg

6 kommentarer

Siste innlegg