Det blir litt mye for meg, ikke tøy mine grenser!!

Når noe først skjer, så kan en banne på at det skjer enda mer. Og tro meg jeg har tenkt på det. Tenkt på hva folk rundt en måtte tro og tenke når en man kjenner stadig havner i ubehagelige, ekle og triste situasjoner og etterpå uttaler, "det var ikke min feil, jeg gjorde ikke noe".

En sak blir til to blir til tre..

Nå for tiden føler jeg at lunten min begynner å bli kort. Jeg elsker livet, men blir provosert av det. Jeg elsker mennesker, men blir provosert av dem. Jeg står opp til halsen med overgrep fra samfunnet og mennesker, men jeg smiler og er hyggelig. Prøver å holde fokus på lykken og kjærligheten – min lille familie og mine få gode venner. Men det er så mye nå at det flommer over, og det kan ikke forbause noen hvis det på et punkt 'klikker' for meg. Og det er virkelig et dårlig tidspunkt å provosere meg.. Hva hvis jeg gjør noe utenkelig??!!

Men kjærlighet er det viktigste vi har i livet, og det er det jeg ønsker å vise andre. Kjærlighet.

Jeg lover, jeg gjør så godt jeg kan!!

Det er ikke lett å være, men lett og bli, og forbli, en ulykkesfugl, en trøbbelmagnet. Mishandlet som barn, en vanskeligstilt ungdom, og en 'arrogant' voksen, bli mobbet av et gjeng ansatte på et utested, en "lovløs" homofil som blir satt på glattcelle på danskebåten, en som stadig dumper bort i et fjærkre som prøver drukne seg i jäger, slenger stygge kommentarer, kaller en for nokasbarnet, dattera til nokaskipperen, drittsekk og faen vet hva. Slenger dritt til folk som snakker og omgås med meg. Skriver stygt om en med fullt navn i Facebookgrupper. Ringer og sender meldinger, og truer med politianmeldelse.. anmeldelse for…?!??

Jeg blir helt matt!!

Hva er den greia med å terrorisere, for å så beskylde andre for å gjøre det en selv gjør mest??

Jeg kan ikke forestille hva som driver en til å være den som gjør slemme ting med vitende vilje. Den som mishandler barn, den som dømmer rotløs ungdom, den som tyr til vold ute på byen slik at andre får arr og knuste briller, den som mobber andre pga legning, hudfarge, osv, den som har som jobb å holde ro og orden for å holde andre trygge, men som benytter anledningen til å seksuelt misbruke og mishandle. Den som slenger dritt og anklager til noen fordi en vet at vedkommende er litt nede etter å ha opplevd både kjipe og tunge stunder.

Hva er det som gjør at disse menneskene får ture fram på denne måten? Slemme mennesker kommer frem overalt, lurer seg unna det meste, får mandelen i grøten, den største pakken, og blir sjelden nektet noen steder på tross av sin adferd.

Gode mennesker kommer til himmelen, slemme mennesker kommer dit de ønsker. Da jeg ikke tror på himmelen skulle jeg heller valgt å komme dit jeg vil..

Men, av alle disse forskjellige typene mennesker, og potensielle valg, så vil jeg likevel ,uansett, heller være den som er uheldig. Den som ofte havner i trøbbel, mister og knuser mobilen sin, ramler på isen, får masse kroniske diagnoser som alopecia, hypotereose, psoreasis, Osas, angst og faen veit.. fremfor å være den som slenger dritt til og om andre, den som sparker den som ligger nede, den som tror han er morsom når han gjør narr av folk som der og da ikke har det så bra.

Heller snill og ærlig uheldig, enn beregnet ondskapsfull.

Så da får jeg vel bare sitte i himmelen, kjede meg, og dingle på en sky…

Takk for i aften 💥

#mobbing #samfunn #kjærlighet #nokas #nokasranet #sykdom #hets #sjikanering

2 kommentarer
  1. Rett fra hjertet. Det treffer! Fortsett å tenke positivt, du har tapt den dagen du blir som dem.
   Ps! En app som heter Mind-fit er en fin liten dings som hjelper oss til å registrere og forsterke de små positive hverdagsøyeblikkene. Anbefales!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg