Sophie Elises påskeegg i forkledning!!

Husker dere da Sophie Elise skrev et blogginnlegg om at vi bør boikotte Freia Påskeegg fordi de inneholder palmeolje som ødelegger regnskogen. Ja nemlig, den berømte 'Palmeoljedebatten'!

Gjennom hele vinteren nå har Freia solgt Freias Snøballer. Det er akkurat samme produkt som Påskeeggene, bare at de har skiftet innpakning og navn. Innholdet er akkurat det samme, og hovedingrediensene er nemlig, ja nettopp ja.. sukker og vegetabilsk fett – palme, shea!!

Jeg synes Freia fremstår som arrogante og prøver lure kunder til å kjøpe et annet produkt pga nedgang i kjøp av Påskeegg. Så nå skal vi lures til å kjøpe produkter vi egentlig ikke vil ha.. ikke nok med det, nå nærmer det seg påske, og påskeeggene er tilbake i de fleste butikker.

Så har vi dobbeltmoralske Rema. Siden påske-eggene fra Freia allerede har fått så mye negativ omtale pga palmeoljen, så selger Rema nå Påske-egg fra Nidar uten palmeolje. So what??!! Det gjør jo ikke situasjonen noe bedre. Så lenge de selger Freias Snøballer så kan de jo like gjerne selge Freias påskeegg!! Hallooooo..

Link: Remas Påskeegg-strategi

Jeg leste i bloggen til Sophie Elise at hun nå syntes Rema var OK siden de hadde fjernet palmeolje-eggene og fått et tilsvarende produkt uten palmeolje (Nidar). Hahaha.. Slik jeg ser det så er det jo verre at de selger snøballer med palmeolje hele vinteren, enn påske-egg med palmeolje ved påsketider…

Hele denne saken er føkka! Freia er føkka!! Og Rema er mest føkka!!!

.

.

#freia #freiapåskeegg #freiasnøballer #påskeegg #snøballer #palmeolje #palmeoljedebatten #nidar #nidarpåskeegg #påske #sophieelise #rema #remapåskeegg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg