Det står i Koranen!!

Koranen er islams hellige skrift. Islams troslære, etikk og rettslære hviler på Koranen. Og som mange vet er fanatisme bredere og sterkere utbredt blant muslimer og islamister enn ellers. Og når en vet det, så finner jeg det helt forferdelig, og fryktelig skremmende det som faktisk står skrevet i Koranen.

Det er her mange vil si at Bibelen er ikke noe bedre. Men som skrevet, fanatisme er bredere og sterkere blant muslimer og islamister enn ellers. De lever etter Koranen, den er deres guide, deres rettslære. Slik er det ikke med Bibelen.

Om kvinner og homofile:

«Deres kvinner er en åker for dere, så gå til deres åker slik dere ønsker, alt på beste måte» Koranen 2:223.

«Hvis de viser seg ulydige, så forvis dem til værelset deres og gi dem pryl» Koranen 3:38 (4:34)

«Ta til ekte det som passer dere av kvinner, to, tre eller fire – eller med deres slavinner» Koranen: 4:3

«Homofile må drepes» Koranen 7:80-84 (Surah 27 og 29).

«Menn har autoritet over kvinner i kraft av den forkjærlighet Gud har innrømmet dem fremfor kvinnene» Koranen 4:38 (4:34)

«Dog har mennene et fortrinn fremfor dem. Gud er mektig og vis» Koranen 2:228

«Homofili er en ussel form for utukt, som skal straffes med døden», 7:80-84.

«Majoriteten i helvete er kvinner», Muhammad.

https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/12/02

Jeg synes Islam og Koranen burde forbys.

Ihvertfall i Norge!!

.

.

.

#islam #koranen #muslimer #islamister #koranenogkvinner #homo #homofile #homofili #koranenoghomofile #muslimerinorge #islamisterinorge #norge

10 kommentarer
  1. Fint snevert bilde du har av religion, siden du klarte å finne noen linjer i en bok så skal en hel religion og trossamfunn bli ulovlig. Du prøver å si at Bibelen er bedre, har du lest den? Du burde sette deg bedre inn i historien til Bibelen, kristningen av Europa (du sov sikkert i historie timen) og kristne terror-celler i Afrika og USA. Islam har herjet i en brøkdel av hva kristne har gjort med Bibelen. Når du har satt deg inn i ting kan jeg høre på deg.

  2. Presten: Det hadde blitt litt vel mye å fylle blogginnlegget med alt hatet og propagandaen Koranen er fylt med. Og jeg tenker de få linjene i innlegget mitt sier alt, og holder i massevis! Dessuten så ser jeg ikke på Islam som en religion eller et trossamfunn, men heller en ideologi skapt 1500-2000 år etter religion.

   Jeg har ikke skrevet at Bibelen er bedre, men jeg kan spørre deg, synes du ikke den er det?

   Det jeg har skrevet er at man følger ikke Bibelen som muslimer og islamister følger Koranen. Og det er DET som er skremmende!!

   Jeg sov ikke i historieTIMENE, jeg hadde ikke bare én time, men mange. Du trodde kanskje den ene timen holdt for deg?? Og kan du forklare meg hva tidliger historie har med saken å gjøre, vi lever i 2017. På tide å henge med i tiden!! Integreres og bli mer sivilisert!!

   Og her er litt til fra Koranen:

   “Slaves, submit yourselves to your masters with all respect, not only to the good and gentle but also to the cruel.””

   “I do not permit a woman to teach or to have authority over a man; she must be silent.”

   “You were disobedient, so you have to eat your own kids.”

   “God himself will kill tens of thousands if it pleases him”

   “If two men are fighting and the wife of one of them comes to rescue her husband from his assailant, and she reaches out and seizes him by his private parts, you shall cut off her hand. Show her no pity.”

  3. Hei Presten.
   Det kan virke som du er offer for vranglære siden du påstår at islam står for en brøkdel av onde ting i forhold til kristendom. Det er selvsagt helt feil, ingenting i hele verdenshistorien har vært mer grusom i utførelse og omfang enn islam. Men jeg skal det ligge.
   Ta en titt på hva som foregår i verden i dag. Sett deg litt tilbake og se med nøytrale øyne, om du er i stand til det. Det er det ikke alle som er, men kanskje du?
   Nesten all terror i hele verden i dag har sin begrunnelse i islam. Det drepes i tusentall hvert år, om ikke i titusentall. Det sprenges bomber, muslimer skyter folk i massedrap. Folk knivstikkes og skytes på gata. Menn, kvinner, barn, gamle, svake, det spiller ingen rolle for muslimer, de lemlestes og drepes uten minste flik av empati.
   Homofile drepes. Kvinner steines. Muslimske barn med Downs og andre mentale forstyrrelser drepes. Vantro drepes i hopetall. Jøder må flykte for livet overalt hvor det finnes muslimer nok til å gjøre noe av seg.
   Jøder ja … Hvor er alle jødene som fantes i Syria, titusenvis? De er borte, drevet vekk og utryddet av muslimer. Hvor er de mange jødene i Irak? Borte, hetset, drept og jaget av muslimer. Hvor er jødene i Egypt? Det var 75 000 av dem. Nå er de borte på grunn av islam og muslimer.
   Hvor er jødene i Jordan? Kuwait? Libanon? Libya? Marokko? Borte alle sammen, på grunn av islam. Det er farlig for dem å være der nå, livsfarlig. Muslimer har med sitt utømmelig hat drevet dem bort, drept dem, ødelagt livene deres. Algeri hadde 140 000 jøder, hvor er de? Irak hadde 130 000, hvor er de?
   Muslimer hater jøder fremfor alt og dreper dem mer enn gjerne, med lyst til og med. Kvinner og barn, hvem som helst. Er det jøder skal de drepes, uansett. Det samme gjelder vantro, men jøder er spesielt utsatt. Hvor snill og god er islam?
   Vantro kvinner, jenter og barn voldtas overalt i Europa og i verden. Blind vold er utbredt overalt, utført av muslimer som hater ikke-muslimer fordi Muhammed sier det. Skjønt, volden er ikke blind, men målrettet.
   Karikaturtegnere drepes. Islam-motstandere må ha beskyttelse og bo på skjult adresse fordi muslimer dreper dem om de får tak i dem. Biler brennes. Hærverk overalt hvor sinte muslimer setter sin fot.
   Skoler må ha sikkerhetsvakter og jernport for å stagge muslimsk barn og ungdom. Lærere slutter fordi de blir drapstruet. Andre elever bankes opp på skolen, drapstrues og hetses. Til og med småjenter blir voldtatt på skolen!
   Hvor enn muslimer setter sin fot blir det bråk. Muslimer krever at vestens land innretter seg etter islam på stadig flere arenaer. Det er rasisme å ikke gi etter for islam, må vite. Muslimer betyr vold i alle land i hele verden, også i muslimske land hvor de utrolig nok dreper hverandre i søkk og kav. Tenk det, muslimer dreper sine egne. Så voldelig, hatefull og grusom er islam. Blod er islams varemerke.
   Hatet ikke bare bobler, men fosskoker hos muslimer. Det er hat hat hat hele tiden og overalt. Og hatobjektene er oss vantro. Vi blod-hates fordi vi ikke tilber Allah. Selv en muslims nabo eller bror hates om han ikke gir seg over til Allah og islam.
   Moskeer i alle land prediker hat mot oss i skjul. Muslimske såkalte lærde lærer barna å hate oss, det er avslørt mange ganger.
   Islam-motstandere er nazister selv om islam og nazisme er nærmere hverandre enn noe annet. Muslimer har fått verden til å tro at motstand mot islam er det verste av det verste. Og slik er det også i islams og muslimers øyne – motstand mot islam er en forferdelig ond og grusom greie. Muslimer er i sin rett til å drepe alle som viser motstand, hilsen Muhammed.
   Islam står for grusomhet av verste sort. Det finnes ikke noe annet i hele verdenshistorien som er i nærheten av islam engang. Islam er en eneste lang oppskrift på ondskap og forrakt, hat og blod. Islam er tvang. Islam er frykt. Islam er totalitær. Man SKAL! Alle SKAL!
   Islam – fredens religion? Kjøss mæ i ræva!
   Din tur, kom og forsvar islam. Få høre nå.
   (Måtte poste denne en gang til, glemte å skrive navnet mitt og vil ikke anonym)

  4. You welcome 🙂
   Håper Presten kommer med noe, men jeg tror ikke det. Det finnes ikke forsvar for islam. Det eneste som kan argumenteres med er islam vs. kristendom historisk sett, men selv kristendommens blodspor blir for småtteri å regne i forhold til islam. Korstogene var forresten på grunn av islam. De kristne skulle ta tilbake landområder muslimene hadde plyndret til seg.
   Stå på, Roger, vi trenger alle som kan krype og gå i kampen mot verdens verste ondskap.

  5. John Calvin: Takk igjen – og bare for å ha sagt det, historie er historie, nå er vi i 2017 og burde ha lært, men det er noen som henger etter og ikke kommer seg ut av galskapen – de trenger å gå inn i seg selv, rense sine hjerter og finne kjærligheten. Hvis de har noe igjen av den da.

  6. Jeg har koraner og bibler hjemme, jeg bruker de som dopapir. Har en haug med bøker i hjørnet på toalettet. De bøkene gjør jobben og det er det eneste fornuftige de kan brukes til. Så det anbefales, man føler seg bedre etter at man har tørket seg i ræva med religion.

  7. AllReligionMustDie: jeg har heller ikke noe til overs for religion, men jeg ser på disse bøkene som fantastiske eventyr, som Hobbiten og Ringenes Herre.

  8. Jeg lurer på om det står i koranen at muslimer ikke kan vaske seg, dusje eller tørke seg bak? Det virker som om det er dødsstraff for grunnleggende hygiene. Prøv å sitt på en buss med muslimer, damene er pakket inn i telt i 30 varmegrader og de stinker møkk og svette. Mennene er ikke pakket inn men klarer på mystiskt vis å overgå damene. Jeg har aldri i mitt liv kjent verre lukter, det lukter skikkelig møkkete menneske. Gud vet hva slags sykdommer de sprer rundt seg. Jeg kan ikke ha noe å gjøre med voksne mennesker som konkurrerer i hvem som kan gå lengst uten å vaske seg. De kan dra tilbake til ørkenen hvor de hører hjemme, så kan de sitte der og konkurrere, hvem klarer å stinke mest.

  9. MøkketeUdyr: Tror nok dem vasker seg, dusjer og tørker seg bak. Men de har en helt annen forstaaelse og holdning til lukter. Maten inneholder mye spesielle krydder og hvitløk, og deodorant er for mange tabu. Noen ganger når jeg tar jeg bussen hjem her i Drammen tar jeg bussen som går til Fjell, en innvandrerbydel, noen ganger lukter det helt for jaevlig, saa jeg faar vondt i hodet, og da hjelper det heller ikke at de folka roper og skriker i stedet for aa snakke normalt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg