Run Boy Run – Jævla Homo

I går var jeg på lysbehandling, og etter det, gikk jeg i det fine været som var, en tur i sentrum. I handlegaten fikk jeg i et butikkvindu øye på en utstillingsdukke med en t-skjorte på. Det var en 'damebutikk' som heter 'Monki', men det var ingen hindring for meg. Liker jeg et plagg, så liker jeg et plagg. Og her var det uansett snakk om bare en t-skjorte.

Tanken min er at det hadde blitt både ironisk, sarkastisk og humoristisk med den t-skjorten på meg. I tillegg var den veldig bling-bling, noe som ofte er meg.

Jeg gikk inn i butikken, fant t-skjorten og leitet gjennom størrelsene. Jeg har lenge forholdt meg til XXL på New Yorker, men den siste toppen jeg kjøpte var XL på H&M. På denne t-skjorten fant jeg ikke større enn L.

Jeg spurte betjeningen om de ikke hadde større, hun svarte nei. Så da gikk jeg på prøverommet og prøvde L. Til min forbauselse var den ganske for stor, og jeg endte med str M.

Da er det moro og ha slanket seg 15 kg. Når man går fra XXL herrestørrelse, til M damestørrelse, hahaha..

De to øverste bildene er av t-skjorten fra 'Monki', de to nederste er av en genser jeg fikk nylig etter å ha vært med på innspilling til en episode av NRKs nye dokumentarserie 'Jævla Homo' som kommer på TV til høsten..

.

.

#klær #monki #h&m #hennesogmauritz #drammen #drammensentrum #newyorker #tv #nrk #jævlahomo #jævlahomonrk #nrkjævlahomo #nrktv #nrk

4 kommentarer
  1. Den var skikkelig kul ☺️☺️
   Hvis du kommer over en som det står ‘maneater’ på- si ifra til meg 🤣😂😜

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg