Homofil motstand!! <3

Det var i 2010 at homoparaden i Oslo for første gang startet på Grønland. At den ble flyttet dit var en direkte konsekvens av at der hadde vært flere overfall mot homofile begått av muslimer. Flere enslige og homofile par hadde siste året blitt overfalt, slått og sparket til blods. Og islamistene erklærte Grønland til en muslimsk bydel. Her møtte de motstand.

VGTV Homoparaden – Grønland 2010

I forkant av Gay Pride og Homoparaden 2014 samlet muslimer og islamister seg igjen i en hatgruppe på Facebook der de truet med å 'ødelegge' paraden og omtalte homofile på de verst tenkelige måter. Mange var livredde for hva som ville skje på selve paradedagen. Igjen møtte islamistene motstand, og gruppen ble fjernet før konkrete planer ble gjort.

Hatgruppe mot homofile 2014.

Nå er vi i 2017 og tilrop fra vår nye landsmenn er nesten blitt dagligdags for mange homofile. Jeg er selv homofil og opplevde bare nå nylig på vei hjem fra puben en tidlig kveld i åttetiden at en bil kom på siden min der de sveivet ned vinduet og ropte 'Jævla Homo'!

Jeg og mange til er spent på hvordan det blir under Gay Pride og Homoparaden i år etter innvandringspolitikken som har vært siste tiden, og ellers utviklingen.

Men vi gir oss ikke, vi er her, vi er stolte av hvem vi er, og ingen skap er gode nok for oss!!

Motstanden denne gangen er i form av grå gensere hvor det står 'Jævla Homo' og en dokumentarserie med samme navnet. Serien begynner på NRK til høsten, og jeg er med i en episode.

'Jævla Homo' er kult!!

Og til sist kan jeg fortelle at i tillegg til at jeg er med i en episode av 'Jævla Homo', så er jeg også med i en episode av 'Okkupert' sesong 2, og en episode av 'Kjendisrestauranten' der jeg er publikumsgjest sammen med snuppen min. Alle tre seriene starter til høsten. I mellomtiden kan dere se en kort video fra VGTV (den første linken i dette blogginlegget). Jeg er med i videoen, og det er også flere bekjente og venner.

Ser dere meg? 😉

Have a Gay Day!! <3

#homo #homofile #homoparade #muslimer #islamister #islamisering #hat #hatkriminalitet #homofobi #homohets #grønland #grønlandoslo #gaypride #gayprideoslo #oslo #jævlahomo #jævlahomonrk #tv #nrkjævlahomo #nrk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg