Kontaktet av Drammens Tidende – ingen konfliktsky blogg!

I dag etter møte med terapeuten min tok jeg med meg jentene og gikk gjennom Drammen sentrum, altså Bragernes og Strømsø Torg. På veien hjem stoppet vi på Palmen pub for vann. Mens jeg sto der og pratet med hun som var på jobb, så ringte mobilen min. Det var Drammens Tidende.

Damen som ringte fortalte hvor hun ringte fra og at hun hadde lest litt i bloggen min. Hun vurderte og lage en sak på/om meg, og spurte om blant annet hvorfor folk leser i bloggen min. Fra jeg byttet domene har jeg hatt en betydelig økning av lesere, eller mer korrekt registrering av antall lesere.

Noe hadde skjedd rett før hun ringte, og jeg var enda litt skjelven etter opplevelsen, og jeg ble enda mer skjelven og satt ut da, under samtalen med henne, så jeg følte jeg ikke klarte svare for meg.

Men jeg tror altså at folk som leser min blogg gjør det fordi jeg som blogger ikke er konfliktsky, jeg kaller en spade for en spade, og er provoserende ærlig. Jeg kommer under huden på mange, og blir derfor elsket og hatet.

Det er mye hat i bloggerverdenen. Folk elsker å hate. For eksempel hvis du leser kommentarene til toppblogger SophieElise som alltid ligger på topp 5 i Blogglisten så er der bestandig noen som skriver hat. Stygge hatkommentarer. Derfor har hun over lengre tid stengt kommentarfeltet i selve bloggen.

Poenget mitt er, og som jeg mener er en grunn til at folk returnerer til å lese bloggen min er at jeg stopper ikke, jeg lar meg ikke vippe av pinnen, etter fem og et halvt år med blogging har jeg ikke latt nettroll og hatere stoppe meg fra å ytre meg, dele mine meninger osv. Jeg viser styrke i bloggingen min.

Også har jeg levd et innholdsrikt liv, vanket i mange helt forskjellige miljøer, opplevd mye bra, og mye dritt. Jeg har mange meninger, sterke meninger, og jeg er engasjert!!

På toppen av det hele, som er veldig viktig, det er at jeg har mye, utrolig mye kjærlighet i meg, jeg elsker snuppen min, jentene mine (altså #minlillefamilie #mylittlefamily), mamman min, vennene mine, terapeuten min, naturen, barn, dyr.. I det hele tatt!! Også elsker jeg fiendene mine, og det gjør dem så utrolig forbannet.. og meg sterk 😉

#drammenstidende #lokalavis #drammen #bragernes #bragernesdrammen #strømsø #strømsødrammen #palmen #palmenpub #palmenpubdrammen #blogg #blogging #bunnytrash #bunnytrashblogg #bunnytrashbloggno #sophieelise #hat #kjærlighet

2 kommentarer
    1. Bloggen din er knallbra, rett og slett fordi du er dønn ærlig og tør åpne kjeften når andre tier! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg