Slike mennesker klarer jeg bare ikke.

Joda, det var altså slik at etter å ha festet fredagskveld så var jeg i fin form dagen derpå. Så siden snuppen min skulle på nattevakt i går kveld fant jeg ut med meg selv at jeg kunne ta meg noen drinker og feste litt til. En liten lørdagsfest. Men jeg er ikke helt alkoholiker, haha, så jeg drikker aldri alene. Så i seks-sju tiden i går ettermiddag gjorde jeg en avtale på Facebook med en venninne av en venninne om at hun skulle komme hit og joine meg. Jeg har bare møtt henne et par tre ganger, sånn kort, og hun virket hyggelig. Og vår felles venninne er bare så alle tiders – virkelig ei jeg respekterer!

Klokken passerte åtte på kvelden, og jeg tenkte at nå er hun vel snart her. Hun bor ved Solbergelva, litt utenfor Drammen, og må ta buss. Jeg åpnet en 'Staropramen' (kjempegod tsjekkisk øl). Klokken ble ti over halv ni. Da sendte hun melding om at bussen går ikke før 21:44, og om at det var greit at hun og kompisen kom. Jeg svarte joda, bare kom dere, jeg blir her en stund til. Og igjen skriver hun, 'ja da kommer vi'.

Rett i forkant av dette skrev jeg med ei venninne nedi gata her og overtalte henne til å komme og ta noen drinker med meg, og det gjorde hun.

Litt før 21:44 fikk jeg melding fra hun i Solbergelva om at hun og kompisen var på vei.

Takket være venninna mi fra nedi gata så holdt humøret mitt seg. Hun er ærlig og koselig og vi kan prate om det meste. Så hun reddet kvelden min. Kjærlighet.

Hun jeg satt og ventet på i alle de timene kom aldri, og hun ga ikke mer lyd fra seg heller. I skrivende stund har hun enda ikke sendt melding, beklaget eller noe.. Så umodent, uoppdragent og respektløst!!

Men en bra kveld ble det virkelig likevel. Vi satt her venninna og jeg, skravlet og tiden gikk rasende fort. Jeg fulgte henne hjem og avsluttet selv med en liten runde på byen. Fant meg ei brun kneike og skulle kjøpe meg en halvliter, og der dukket min første stemor opp og spanderte den halvliteren, hehe.. Hadde en koselig prat med henne. Så returnerte jeg hjem. På halvveien passerte jeg Desi Grill (nattmatstedet til venninna mi fra Vadsø og meg), og hahaha (fantastisk) der satt hun og sendte meg mld om hvor hun var akkurat i det jeg fikk øye på henne (skjebnens ironi). Så der hadde vi en skravlestund i natten før jeg fulgte henne hjem, og deretter meg selv.

Og pussig nok, formen er fiiiin i dag også 😉

.

.

#dummefolk #helg #drammen #desigrill #desigrilldrammen #staropramen #tsjekkiskøl #godhelg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg