Et møte med ulovlige innvandrere.

“De som jukser seg til opphold i Norge skal avsløres og sendes ut”, skrev Sylvi Listhaug på Facebook for en tid tilbake siden.

Videre uttalte hun: “Vi satser videre på UDI med 177 millioner som skal gå til å avsløre de som jukser seg til opphold, og få ned søknadsbunkene!”.

Så bra!!!

Jeg opplevde en gang å møte på noen som oppholder seg ulovlig her i Norge. Vel, jeg har møtt på slike flere ganger, men velger å fortelle om denne ene gangen, denne bestemte episoden.

Det var en fredag kveld. Vi hadde fest hjemme Snuppen min og jeg, vi feiret fødselsdagen til vår første lille mopsejente, Ella. Det ble en hyggelig fest og vi valgte å fortsette den ute på byen. Vi dro til ‘Unique’, utestedet som etterhvert her i Drammen har blitt beryktet for å avle feile miljøer og opprettholde urettferdighet. Der festet vi videre, og da det nærmet seg stengetid tilbudte to gutter av utenlandsk opprinnelse å kjøre oss hjem. Vi var flere og skulle ha nachspiel.

Uheldigvis fikk dem ikke bare kjørt oss hjem, dem fikk bli med inn. De ble så kastet ut etter en av dem oppdaget Ella (mopsejenta vår) og skulle være stygg mot henne. Før de forsvant ut døren hadde de rukket å stjele både snuppen min sin og min mobil. Utenfor møtte de en venninne av oss og tilbudte å kjøre henne hjem. Hun ante fred og ingen fare og takket ja og satte seg inn i bilen deres. Da hun bemerket at dem kjørte feil vei lo dem bare og tråkket på gassen. Hun ble redd og reagerte med å ta tak i rattet og dem kjørte i en husvegg. Hun kom seg ut av bilen, gjemte seg, og ringte så politiet. Politiet reagerte raskt, men guttene var forsvunnet fra stedet. De ble likevel funnet i en leilighet sammen med tre andre gutter, også utenlandske.

Alle fem ble arrestert, mobiler ble beslaglagt, og venninna vår satt i avhør klokken ti morgenen etter. Det viste seg at flere i guttegjengen oppholdt seg ulovlig her i Norge. Politiet fortalte at denne gjengen var kurderarabere.

Dagen derpå gjorde vi noe vi sjeldent gjør, men vi tok oss en liten fest igjen. Og det jeg synes var mest vanvittig hårreisende av alt som skjedde denne helga, tyveri, kidnapping , forsøk på dyremishandling og så videre.. GJETT hvem som var de første vi møtte på kvelden da vi ankom ‘Unique’ igjen?!!!

😳

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sylvilisthaug #listhaug #frp #innvandringspolitikk #ulovligeinnvandrere #politi #unique #politietdrammen #uniquedrammen #kriminelle #kriminalitet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg