Rene Kleveland slettet sin ho.. rompevideo. Why??!

‘Bloggerkongen’ Rene Kleveland har vært på toppen av blogglisten flere ganger med sine vanvittige rop etter oppmerksomhet. Mange husker han kansje fra da han gikk ut med å fortelle at en av appene til SnapChat tilhører en pornoside. Appen “Dog Filter” (hundefilter) der du kan få hundeører, snute og en kjempestor hundetunge er appen det er snakk om. Hehehe.. ja og vi husker alle den gang Herr Kleveland lurte fantastisk mange tusen til å tro at hvis man postet en giraff som profilbilde på sin Facebook så kunne alle se og få tilgang til ens passord.

Altså, alt på Klevelands blogg er bare tull. Det har vi alle skjønt til nå. Også hans store begeistring for damer. Han legger ut bilder og innlegg om og med damer på samme måte som han legger ut alle andre tulleinnleggene han skriver. Men innimellom kommer det frem en annen side av han, en side vi sjelden ser…

En gang la han ut en rompevideo, en ganske spesiell sådan.

Hvilke damer blir tiltrukket av en mann som legger ut denslags rompevideoer? En mann som i tillegg bruker pudder og sminke og lengre tid på badet enn Triana Iglesias og Jan Thomas til sammen. Videoen kunne umulig være laget for damene..

Av 99 spurte, der 33 er heterofile jenter, 33 homofile gutter og 33 bifile av begge kjønn mente 26 av de heterofile jentene at dette er en homofil manns ønske om å vise seg frem og tiltrekke seg andre homofile. 26 av de homofile guttene mente det samme, og 27 av de bifile av begge kjønn. Altså 79 av 99 mener at Rene Kleveland er homo, ca 80 av 100%.

Desverre kan jeg ikke vise dere videoen, fordi da herr Kleveland ble konfrontert av meg, bloggen min, og tallene ovenfor så slettet han videoen, eller sperret den fra offentlige visninger. Holder den i skapet liksom.. det sier kanskje kanskje også litt.. anyway – rompebildene her er av han i videoen.

Som dere ser i begynnelsen av dette innlegget kaller jeg Kleveland for bloggerkongen. Han er vel den av bloggergutta hvis blogg jeg har besøkt flest ganger gjennom tiden. Ikke mange andre gutter som interesserer eller fanger min interesse. Jeg synes Rene Kleveland er flott, har en sexy rompe – og ja, jeg er veldig veldig homofil, 100%.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bloggerkongen #renekleveland #herrkleveland #reneklevelandbloggno #reneklevelandvideo #reneklevelandrompe #reneklevelandrompevideo #reneklevelandrompebilde #reneklevelandskaphomse #reneklevelandmistenkthomo #skaphomo #skaphomse #homsespekulasjoner #tull #tullogtøys #tøysogtull #reneklevelandspørreundersøkelse #spørreundersøkelse #homofil #hetrofil #muligens

Her er en annen video av Kleveland som heller ikke har så høy interesse hos damene, ikke hos noen av mine venninner ihvertfall, men “venninnene” mine er litt mer interessert, hvis dere skjønner hva jeg mener 😉

Link: Kleveland Video

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg