Ut av Gapestokken – nei til hat og ondskap!

Jeg driter vel i om folk som er medlemmer i facebookgrupper som 'Ottar', 'Gapestokken' og andre grupper som har som utgangspunkt å trolle, hetse, mobbe og være slem mot andre – ikke liker bloggen min!!

Jeg har aldri vært medlem i 'Ottar', jeg vet for mye om den gruppen til å synke så lavt. Men av ren nysgjerrighet meldte jeg i går kveld meg inn i 'Gapestokken', bare litt over et halvt døgn etter var jeg plutselig slettet.

Der var en klikk ledet av to administratorer, Nancy og Anett. Nancy opererer med flere profiler og Anett har slagordet 'Trollers unite' på profilen sin. Det sier seg selv at her hersker lave selvbilder i den virkelige verden, så da tar de igjen med netthetsing.

Da jeg ble godtatt i gruppen spurte jeg 'hva er reglene her' siden det ikke sto noen regler under info. Allerede der startet det..lite hyggelige kommentarer. At jeg har en dritblogg, at jeg har råtne tenner – bare tull, for å være ufyselig. Etter en stund prøvde jeg å legge inn gårdagens blogginnlegg om aldersforskjeller i seksuelle forhold, og kjæresteforhold. Da ble man gjort narr av. Jeg var visst teit fordi jeg og snuppen har spilt kortspill, og mannfolk skriver ikke blogg, hehe.. djizes! Så da prøvde jeg med et tredje innlegg der jeg skrev at jeg synes gruppa og det som skjer i den og hva den står for er patetisk.

Alle kommentarer etter det svarte jeg hyggelig til de som var hyggelig. Og så var jeg like avskyelig tilbake mot de som var det mot meg – er man med på leken 😉 hehe

En ble så irritert på meg at han blokkerte meg, plutselig var alle hans kommentarer borte for meg. Feiging! Så var det alle disse anonyme profilene uten bilder av dem selv, og med falske navn. De besvarte jeg i hovedsak med 'ler-så-jeg-gråter'-smileyer og 'bæsj'-smileyer. Jeg ser da ingen hensikt i å hverken diskutere med, svare, eller ta til meg hva anonyme drittsekker slenger ut av seg, de tør ikke engang stå for det de skriver eller vise hvem de er. Utrolig lavmål, og enda mer patetisk.

Så tok jeg og gikk en times tur med jentene her i finværet. Der kom en del kommentarer den timen, men jeg har faktisk et liv. Orker vel ikke å sitte svare på pisset til folk som ikke har noe liv, som lar det gå ut over andre.

Så da ble jeg slettet.

Thank God!!

Etter jeg meldte meg inn i gruppen ville jeg ikke være medlem der mer. Men siden de var så ekle og skrev 'hvis du ikke liker', 'hvis du ikke takler, så kan du jo bare melde deg ut. En av administratorene skrev allerede i går 'håper du forsvinner herfra snart'. Jeg bestemte meg for å ikke la meg bli hetset ut av gruppen, jeg skulle ikke slette meg. De skulle få lov til å slette meg.

Jeg vant!!

Så nå driver jeg bare å pusler hjemme. Så skal vi på hagefest til noen nesten naboer og stadig bedre venner. Gleder meg, er noen uker siden sist vi hang sammen. Vi skal grille, spille musikk og kose oss.

Selvsagt blir det noe godt i glasset 😉 og når det begynner å bli kveld og natt skal jeg bli full og party-party!!

God helg alle sammen!! 🙂

#facebookgrupper #facebook #ottar #gapestokken #ufyseligemennesker #nettroll #trolling #netthets #hetsing #hets #troll #mobbing #mobbere #trollersunite #ufyselige #hetsere #avskyelig #avskyelige #party #venner #grillfest #moro #fest

16 kommentarer
  1. Herregud, for noen tullinger……. Stå på Roger <3 elsker at du ikke lar deg pelle på nesa.

  2. Sååå.. du meldte deg inn i en gruppe du VET bare driver gjøn med alt og alle og forventer å bli tatt seriøst??
   Så ender det opp med at du blir rævkjørt og sår..
   Hvor er egentlig poenget ditt?
   Jeg tror du gjorde dette med vilje for å provosere og finne et nytt lavmåls blogginnlegg 😂

  3. Jeg har aldri vært medlem i ‘Ottar’, jeg vet for mye om den gruppen til å synke så lavt.
   Jeg kan si deg så mye at det du beskriver som har funnet sted i Gapestokken hadde vi stoppet i Mannegruppa Ottar.
   Men så igjen…det vil du aldri finne ut av ettersom du jo ikke vil synke så dypt.
   God helg
   Admin MGO

  4. Jeg er medlem i Ottar. Synes ikke den gruppen er så ille jeg.
   Det som er over kanten blir som regel slettet. Gruppen har hjulpet flere mennesker til et bedre liv.

  5. syns bloggen var helt ok, men når du melder deg inn i en grupper hvor det er om å gjøre og være mest m,uløig ekle, tøffe, (kall det hva du vil) så mener iallfal jeg att da må man jo sjekke opp hva det går ut på først også hehehe.. synd du føler det er mobbing og trolling for det er det jo kanskje noen som mener. men tror nok det bare er litt for drøy side for enkelte. (sier ikke nett trolling er bra og att personlig angrep er heller ikke bra) men jah der skal liksom alle være menn og vise att lit fenminitet er ikke bra. er selv medlem av gruppa og digger den ganske bra, gjelder bare og fly under radaren hahahah… men jah for all del forsett og blogg. håper du når dit du vil. men kanskje ikke innen for en gruppe som MGO hehehe h 😉
   lykke til

  6. Pedofili, sex med dyr, diskriminering, homosjikanering.. MGO er en samling av krek som hverken har utdannelse, manerer eller (ordentlige) samboere eller kjærester… sladder og sludder, de vi ler av ute i den virkelige verden. MGO er det eneste de har der de er tilpasset, uten gruppen hadde det vært veldig økende selvmordsstatistikk her til lands.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg