Det å holde fokus på klimaet, ikke Trump!

Så mens mediapersonligheter og media selv velger å villede oss lesere med å skrive om "Trumps bøllete oppførsel" som for eksempel under NATOS toppmøte der beina til Trump og Marcovic havner inni hverandre fordi Trump ikke ser seg for, så velger de å fremstille situasjonen annerledes for at vi skal like presidenten mindre enn vi allerede gjør. Propaganda, og helt unødvendig. Samme med toppblogger Sophie Elise som starter sitt blogginnlegg med å kritisere Trumps hudfarge, selvbruning og hvor mange barn han har. Det blir så feil..

Jeg er så utrolig lei av at media og folk som har en stemme i samfunnet bruker din posisjon til å ta fokuset vekk fra det som er viktig i samfunnet. Det å kritisere noen ut fra konstruerte hendelser og utseende har ikke noen effekt i lengden. I verste fall kan det ha motsatt effekt og slå tilbake. Det er min personlige mening.

Nå gjør jeg 'på en måte' det samme selv, men for å understreke et poeng..

Vi burde heller fokusere på at i går kveld annonserte Donald Trump at han trekker USA ut av Parisavtalen. Som meg selv, personen jeg er, og som medlem av Greenpeace fordømmer jeg denne avgjørelsen og mener Trump har tatt en svært umoralsk beslutning. Dette bekrefter at USA har en president som verken tar ansvar eller lederskap. Trist.

Beslutningen vil ha negative konsekvenser for hele verden, også Norge, og det er heller ikke slik, som Trump kanskje tror, at USA er løsrevet fra verden, så dette vil selvsagt også påvirke amerikanerne negativt.

At USA har trukket seg fra avtalen er selvsagt tragisk, men ikke uoverkommelig. Når Trump uansett ikke vil gjennomføre politiske klimatiltak, er det kanskje best at han trekker seg offisielt fra resten av verdens klimasamarbeid. Ingen er tjent med å dra på en person som Trump som ser ut til å bare ville ødelegge miljøpolitikken.

Resten av verden kan nå jobbe sammen med progressive amerikanske delstater, fram til et bedre USA vil bli med igjen senere.

Den fornybare energirevolusjonen er allerede i gang, og de andre landene som har skrevet under viser allerede lederskap og vilje til å gjøre enda mer. Vi ser allerede at resten av verden er tydeligere og mer på for gjennomføringen av avtalen enn de noen gang har vært.

Dette er svært viktige signaler, og mye tyder på at det er USA som vil tape mest på dette.

Vi i Greenpeace er klare for å jobbe videre, og oppfordrer alle til å bidra i klimakampen.

#mediapersonligheter #media #trump #donaldtrump #presidenttrump #presidentdonald #amerikaspresident #usa #amerika #nato #marcovic #president #propaganda #sophieelise #parisavtalen #greenpeace #konstruertehendelser #lederskap #umoralsk #umoralskbeslutning #konsekvenser #klimatiltak #klimasamarbeid #miljøpolitikk #politikk #energirevolusjon #klimakamp

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg