Venner er livets frukter.

I går kveld (altså forleden, siden klokken nå er passert midnatt) dro jeg på vorspiel til Allis. Der var også min kusine Trine. Og vi tre dro sammen på karaokekveld på Nordlendingen hvor jeg hadde avtalt å møte Lisa. På tross av at der var smekkfullt av bare studenter, så storkoste vi oss og danset og greier.

Bildet er av Lisa og meg i går (forleden) ❤️

I dag (altså i går, hehe) tok jeg høretelefonene på meg og gikk inn til sentrum i det flotte været. Det var litt rart å gå innover og se på forandringene som har skjedd her i Harstad. Det er ikke mye forandringer, men noe. Innvandringen har begynt å vises veldig her også nå, og begynner sette sitt preg på folk og samfunnet her.

Trodde først dette skulle bli en ensom dag her i nord. Men må har det seg slik at jeg har møtt flere venninner i dag. Først LinnC som jeg fikk en koselig liten prat med på cafe før hun måtte dra videre.

Så kom Allis som jeg var på grottebadet og spiste sushi sammen med. Første gang jeg har spist Sushi her, det var godt, men mye bedre hjemme i Drammen. Gøy var det at det var første gangen Allis har spist sushi i det hele tatt. Og hun likte det.

Så gikk vi på ‘City’, der kom Linda og Per, og det var koselig å se dem igjen. Etterhvert kom Lisa for å hente meg.

Har også fått hilst på Tanja, Maria, Liv og Henriette.

Dro hjem til Lisa og vært noen timer der, hun har nettopp kjørt meg hjem til mamma.

Lisa og jeg har ‘bare’ sittet og pratet om alt og ingenting hjemme hos henne. Jeg elsker Lisa, hun er et friskt pust som gir meg så mye glede og energi bare med sin tilstedeværelse. Alle mennesker skulle hatt en som Lisa i livet sitt. Men sorry folks, denne Lisa er min ❤️

Tusen takk for en kjempefin dag alle sammen!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #sushi #nordlendingen #grottebadet #harstad

4 kommentarer
    1. Syns det har vært veldig koselig å ha dæ.på.besøk..å at du tok mæ.med å spiste sushi..gla i dæ .klem

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg