Hey You – et friskt pust fra meg til deg!

Greenpeace er en økonomisk og politisk uavhengig internasjonal miljøorganisasjon. Greenpeace finansieres bare av sine støttemedlemmer og gaver, og tar aldri imot bidrag fra stat eller næringsliv. Gjennom ikke-voldelige aksjoner, informasjonsarbeid og lobbyvirksomhet settes søkelyset på miljøproblemer.

På grunn av noen valutaspekulasjoner gjort av tidligere toppledere i organisasjonen har det ført til et betydelig frafall av støttemedlemmer. Det fordi de tapte betydelige summer som kunne bidratt til gode miljøkampanjer. Det er nå noe over 11 år siden og organisasjonen har i disse årene kun blitt omtalt i å gjøre et positivt og engasjert miljøarbeide.

Selv om enkelte mennesker stadig sender meg anonyme meldinger at jeg ikke blir et bedre menneske av å være aktiv innen organisasjsarbeide for å hjelpe andre, så vet jeg med meg selv at jeg forsøker ihvertfall. Så med fadderbarn i Etiopia gjennom hittil over 9 år, medlem av SOS Barnebyer, RaisingMalawi og medlem og aktivist i Amnesty International har jeg også nå bidratt siden januar 2016 i en organisasjon som handler om natur og miljø. De andre organisasjonene jeg er medlem i er humanitære og handler om å direkte hjelpe mennesker med mat, klær, utdannelse, bosted, legehjelp, jobb osv.

Som medlem av Greenpeace bidrar man til å ta vare på regnskogen, stoppe nedhoggingen, stoppe giftig avfall, bekjempe bruk av kjemikalier, bedrive informasjonarbeide for å ta vare på miljø og natur vi mennesker lever i, rett og slett ta vare på vårt hjem og vår jord og ta vare på muligheten å kunne puste frisk luft.

Så til dere som bare vil sverte, og dere som bruker tid på å tråkke på andre med deres negative intensjoner og uttalelser. Dere som jobber for å spre gift. Jeg jobber mot dere, for selv om jeg har mine baksider, så gjør jeg mitt for det gode på denne jorden som medlem i alle disse organisasjonene, og nå har jeg fått atter en gang takk fra Greenpeace for mine bidrag og mitt medlemskap. Og jeg kommer til å bruke bloggen min her til å informere om organsasjonen og vårt arbeide.

http://www.greenpeace.org/norway/no/

Fortell meg hvilken dritsekk jeg er, du er likevel satt pris på av meg, takk for at du leser!

Ha en fin søndag!!

.

Hey You YouTube

Hey You Spotify

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#greenpeace #miljøorganisasjon #humanitæreorganisasjoner #raisingmalawi #sosbarnebyer #amnesty #amnestyinternstional #informasjonsarbeide #lobbyvirksomhet #gift #støtte #pengestøtte #frivilligarbeid #aktivtarbeide

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg