Vel hjemme ❤

21:35 i går kveld lettet flyet fra Evenes (Harstad/Narvik lufthavn). Og selv om det (som alltid) er litt trist å ta farvel med mamma, så var det med stor glede jeg reiste.

Drammen er hjembyen min nå, jeg kjeder meg ikke her, og jeg går ikke med en vond følelse inni meg når jeg beveger meg rundt i byen her. Det gjør jeg i Harstad.

Som forventet var begravelsen trist. Og familien min suger (unntatt mamma). Dere får mene hva dere vil om at jeg skriver hva jeg mener om familien. Men dem suger virkelig. Søsteren min kom ikke i begravelsen til mormor. Ikke vanskelig å gjette seg til hva hun var opptatt med.

Men ellers hadde jeg det overraskende bra denne lille uken nordpå. Jeg har vært litt rundt omkring og sett på forandringene i byen. Jeg har møtt masse tidligere kolleger og venner. En kveld var jeg hjemme hos verdens beste Lisa. Det ble to vorspiel og to runder på byen. Jeg var på kunstutstilling, og jeg var flere ganger ute å spiste. Med venner, og med mamma. Jeg traff nevøene mine som ser ut til å ha blitt utrolig flotte gutter. Det har vel med at de ble sendt på fosterhjem som barn.

Nordlys

Fremover

Hjemveien gikk så det suste, ihvertfall på flyet. Jeg fikk tre seter for meg selv, og flyturen var kortere enn beregnet. Landet på Gardermoen før tiden. Men da flytoget hadde siste stopp på Oslo S. kjente jeg at jeg ble litt irritert. Jeg trodde alle flytogene stoppet i Drammen.. tydeligvis ikke. Heldigvis var det bare å gå til en annen plattform så fikk jeg være med et annet flytog til Drammen ti minutter etter. 00:46 ankom jeg Drammen Stasjon.

På stasjonen sto snuppen min og jentene og ventet på meg. Hjertene mine. Ariel logret vilt og pep litt. Ella fikk faktisk en liten 'raptus'. Det var så utrolig godt å se dem!

Snuppen hadde laget mat hjemme. Tyrkisk brød fullt med masse godt. Kylling, sopp, ost, løk..mm. Det var digg!!

Bedre familie får jeg ikke <3

Drammen <3

#evenes #harstad #drammen #mamma #familie #begravelse #mormor #fortid #vondfortid #søster #nevøer #fosterhjem #begravelse #gardermoen #norwegian #flytoget #oslo #oslos #ellamadonna #ella #arielmadonna #ariel #minlillefamilie #mylittlefamily

8 kommentarer

Siste innlegg