18 kg – nå begynner det å vises 😜

I dag er det fantastisk vær, og jeg har tuslet rundt i byen her og bare kosa meg i solen.

Første stopp var på Energihuset der terapeuten min har kontor. Hun er på ferie nå, men jeg tok allikevel en tur innom og bare hilste på folk. Både brukerne av huset, og de ansatte er kjempehyggelige mennesker.

Der gikk jeg på vekta og veide meg, og som overskriften avslører så har jeg nå tatt av meg 18 kg – and still counting.

Det er deilig å se at det fremdeles går rette veien. Det på tross av at jeg ikke har vært på tredemølla eller Fitness på mange mange uker. Og oppi alt har jeg vært på Kreta en uke der jeg spiste frokost, middag og kvelds på restauranter hver dag. Noen ganger også lunsj. Jeg har også nettopp vært en uke i Nord-Norge der også noen måltider ble inntatt på restauranter.

Jeg er mer i bevegelse nå en før, og måltidene i hverdagen er mindre enn de var før jeg begynte å ta av meg. Frokost og kvelds har jeg redusert 1/3 av mengden. Jeg bruker også 1/3 mindre potet, pasta, ris til middag. Mindre saus og dressing, og mer grønt og frukt.

Coca-Cola er det slutt på, bortsett fra spesielle anledninger. Jeg drikker nå Solo, juice og vann 😜

Skal tilbake til Fresh Fitness etterhvert, derfor holder jeg på medlemskapet. Tenker å redusere mer mage etterhvert 😉

Nå har jeg vært hos Hanna og skravlet, drukket en skvett cider og er på vei med jentene på en liten rusletur.

Takk for at du leser, tar gjerne imot tips og råd angående å gå ned i vekt, selv om det enda går veldig fint. 18 kg ned føler jeg for å være stolt av 😉

Takk igjen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#slanking #mat #helse #trim #mosjon #vektreduksjon #freshfitness #fitness #tredemølle #drikke #cocacola #solo #juice #vann #stolt

8 kommentarer

Siste innlegg