Palmer og krig: ondskap og godhet.

Er det rart det er krig i verden?!

Det er et spørsmål som er blitt stilt så mange ganger gjennom tidene at det kan ikke telles hvor mange ganger. Men, nei det er ikke rart. Det er faktisk over 7 milliarder mennesker på denne lille jordkloden. Av disse har vi den kaukasoide rase, den mongoloide rase og den negroide rase som er de tre hovedrasene av mennesker. I tillegg har vi såkalte "underraser", om jeg kan kalle det for det. Altså lokale raser, som igjen kan deles inn i mikroraser. Vi har fem verdensreligioner, altså kristendom, jødedom, islam (ideologi), buddhisme og hinduisme. Under disse finnes utallige grener og sekter som har vært i mange mange år. Og i tillegg har masse nyere religioner som kalles New Age.

I tillegg til rase og religion så har vi hudfarger, politikk, penger og seksuell legning. Alle store temaer gjennom tidenes kriger. Mennesker har store forskjeller, og de største forskjellene er vel levemåten og meningene til hvert enkelt menneske. Det har vært mange kriger om menneskers rettigheter, det er det enda, og det vil det alltid være. Vi kan alltid kjempe for det vi tror på, og det vi mener er rett. Vi kan gi støtte til det vi mener er gode saker, og hjelpe til for at andre skal se den gode sak.

En ting jeg ikke har nevnt til nå som er en veldig aktuell grunn til krig. Det er ondskap. Ondskap næres på mange måter. Alle mennesker har godt og ondt i seg. Så gjenstår det å se hva hvert menneske har mest av, og hvordan de velger og håndtere det. En kan bruke sitt hjerte og sin intelligens til å bekjempe ondskap. Slik som her om dagen jeg skulle møte noen på togstasjonen her i Drammen, jeg var tidlig ute og stoppet ved Palmen pub. Før jeg gikk inn kom det en stygg ugle ut døra. Hun hadde tydelig valgt ondskap. Jeg kjenner henne ikke, men har sett henne et par ganger sammen med Einar for lenge siden. Anyway, hun fikk øye på meg og sa: "er det dattera til nokasraneren, du skulle vært drept og gravlagt ditt avskyelige menneske". Hun var på Palmen sammen med Kari-Lise som faktisk, ironisk nok, er sammen med nokasskipperen. Det har hun valgt, at jeg er sønnen til nokasraneren er helt ufrivillig.

Og forleden gikk snuppen min og jeg forbi Palmen. Vi skulle ut å spise sushi, tilfeldig snur jeg meg og ser rett på henne, Kari-Lise, og da begynner hun å skrike masse dritt. Disse folka blir verre for hver gang jeg møter på dem. Slemmere og ondere!

Er det rart det er krig i verden??

Nei.

Vel… folk må bare skylde på meg når det gjelder deres egne problemer. Det er ikke mine problemer uansett. Jeg orker ikke krig. Krig er for dumme folk! Jeg føler jeg har vokst mye siste tiden. Jeg jobber med meg selv hver dag fordi jeg sliter med sykdommer, somatisk og psykisk, og jeg sliter med å komme over ting. Jeg er i en prossess hvor jeg har hatt et kraftig oppgjør med meg selv, særlig siste året. Så jeg orker ikke bruke særlig energi på sinne og hat, selv om en del mennesker ikke gjør det lett for meg akkurat. Det er vanskelig nok selv uten dem.

Nå holder jeg bare unna disse folka, unna Palmen og steder der folk får lov å lage ufred og krig.

Jeg holder meg til min trygge og gode familie, #mylittlefamily og mine fantastiske venner.

Så nå skal jeg pjuske litt her i leiligheten, rydde etter gårdagens sankthansfest, kanskje vaske litt kopper og tørke bord. Et vennepar kommer fra Ålesund og hit på besøk i kveld. Så da blir vi å ta noen drinker. Jeg tenker det blir både Exotic vodka, Irish coffee og Fireball. Gleder meg allerede!

Så da får dere andre ta krigen deres på Palmen eller whereever for jeg er ikke med på den!

Ha en alle tiders lørdagskveld alle sammen!! ♥

#krig #raser #religion #hudfarge #politikk #penger #legning #ondskap #godhet #nokasraner #nokasskipper #venner #sykdommer #minlillefamilie #drammen

6 kommentarer

Siste innlegg