Mannegruppe?? Ottar?!! LOL!! 🤣

Det er litt over en måned siden jeg skrev et innlegg om en facebookgruppe som heter 'Gapestokken'. Jeg hadde aldri hørt om den, men Facebook 'anbefalte' meg den. Gruppen hadde ingen offentlig info, så jeg visste ikke på noen måter hva jeg begikk meg inn i. Jeg tenkte kanskje det var en humorgruppe med vitser og/eller en gruppe der en gjør narr av Gahr-Støre, Trump og andre offentlige personer innen politikk.

Men jeg tok feil. Veldig feil. Den gruppen handlet om å gjøre narr av, henge ut, direkte mobbe og hetse uskyldige enkeltpersoner. Så jeg valgte å skrive et blogginnlegg om mine opplevelser vedrørende akkurat det.

Link: Ut av Gapestokken – nei til hat og ondskap!

I innlegget den gang skrev jeg: "Jeg har aldri vært medlem i 'Ottar', jeg vet for mye om den gruppen til å synke så lavt".

Denne ene setningen har skapt reaksjoner i en Facebookgruppe som heter 'Mannegruppa Ottar'. De er tydeligvis veldig nærtakende og hårsåre. Mye sutring, og jeg fikk noen kommentarer i innboksen min. De opptrer som om de er fem år gamle jentunger som har blitt frastjålet kjærligheten sin av noen større barn.

Det er den mye omtalte gruppen der medlemmer utøver ondskapsfulle og direkte avskyelige handlinger. Å sende trusler til småjenter på 13 år er vel ikke noe ekte mannfolk gjør. Men det gjør altså medlemmer av denne 'Mannegruppa Ottar'.

Link: Anmeldt for trusler om vold osv.

At denne gruppa har samlet inn noen tusen kroner til støtte for kreftsaken var kun et stunt etter at de ble satt i søkelyset for sine ondsinnede handlinger.

Denne gruppen er stor. Mange latterlig dumme mennesker er med i den. De er også medlemmer i andre grupper der de tar screenshots som de legger ut i "mannegruppa" med den hensikt å latterliggjøre folk. Jeg har sett at spesielt kortvokste og dverger blir latterliggjort. Og jeg har hørt dette bli gjort mot folk som er syke og folk som har opplevd forferdelige ting som voldtek og overgrep. Jeg har selv mottatt info om hva som skjer i den gruppen, og jeg har mottatt screenshots. I kommentarfeltet i nevnte blogginnlegg om 'Gapestokken' kommer det også frem en del ting om og fra "Mannegruppa Ottar''. Pedofili, sex med dyr, kvinnediskriminering, homohets og mobbing er tydeligvis veldig morsomt!

Det ER mye humor, og bra humor i gruppa, men innimellom, en hel del faktisk er over grensen.. i kommentarfeltene er den verste hetsen, og de dummeste kommentarene..

En som kaller seg 'Pål Tunge' lurer på hvordan jeg kan vite så mye om en gruppe som jeg aldri har vært med i. Ironisk, da det eneste jeg hadde skrevet i mitt innlegg var: "Jeg har aldri vært medlem i 'Ottar', jeg vet for mye om den gruppen til å synke så lavt'.

Det er faktisk en Facebook-gruppe som heter 'Ottar', om det ikke er flere.

Så denne 'Mannegruppa Ottar' har liksom fått mitt innlegg til å handle om dem. Kanskje de har rett. Kanskje ikke. Uansett så er det ikke vanskelig å vite hva som skjer i den gruppa, en hel del av medlemmene er jo noen sladrefitter. En annen ting er jo at personer som skriver dritt, interesserer seg for sex med dyr, nazisme og Hitler, pedofili og så videre, gjerne ytrer seg på andre steder på sosiale media også. Skal ikke mer enn til enn en hønsehjerne for å skjønne det, men nå er det jo slik at Ottar-poteter har ikke hjerne. Passende navn på gruppa tenker jeg.

En som kaller seg 'Ronny Basile' har som dere ser lagt inn en kommentar i bloggen min, og han skriver i "mannegruppa": "får se om typen tør å godkjenne min kommentar". Hahaha.. hvorfor skulle jeg ikke tørre det?? Og så ironisk at han skulle skrive det når han selv fremsto som anonym da han kommenterte innlegget mitt. Hvor mange heter ikke Ronny liksom?? Snakker om å tørre!!! LOL!!

En annen ting. Gruppen har administratorer som må godkjenne hvert innlegg som blir lagt ut i gruppen. Så slik jeg ser det er de ansvarlige for alt det grusomme som skjer i gruppa. Jeg fikk nettopp se en animert videosnutt fra gruppa der en person stapper eksplosiver inn i baken på ei ku, og tenner på. Så gøy!!

Føkka folk!

Også måååå jeg jo bare nevne homohetsen. Jeg har aldri før vært borti en Facebook-gruppe der det er så mye rompe, anal og pikk som i 'Potetgruppa Ottar', unnskyld jeg mener 'Mannegruppa Ottar'. Ikke engang i grupper om sex, ikke i fetishgrupper, ikke i homogrupper – og jeg har vært innom dem alle. Tydelig at der er mange i potetgruppa som driver tildekking av sitt sanne jeg!

Rævva mi ler av disse potetene!!

Sjekk dette!!

Handler visst om å få likes..

#mannegruppaottar #potetgruppaottar

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg