Tusen takk, men nei takk!! Kjøp deg en blomst!!

Jeg regner med det blir noen sure miner nå, men jeg er meg, og bloggen er Bunny Trash. Og uansett, gjort er gjort, det er for sent å snu.

Men jeg ville ikke snudd uansett.

Det er nemlig slik at i dag dukket det opp et forseglet brev her. Til meg. Jeg åpnet, og det inneoldt et kort med bursdagsgratulasjon, og penger.

Vedkommende var invitert i min bursdag, men svarte på melding at kunne ikke komme. Greit, jeg tenkte at vedkommende skulle reise bort, slik så mange andre gjør nå i fellesferien. Så jeg skrev 'det var synd, men god tur'. Hørte ikke noe mer derfra.

I dag fikk jeg kort og penger. Sendte så melding: "Tusen takk for pengene, ikke nødvendig. Håper likevel at du kommer i selskapet mitt, spiser litt sammen med oss ihvertfall. Vet at du ikke skal bort..??! Så… det hadde vært hyggelig om du kom".

Igjen ble jeg avvist. Formen var ikke bra.

Hvordan kan man vite måneder og uker i forveien at formen ikke er bra akkurat den dagen jeg har selskap, men den er fin dagen før og dagen etter?!

Joda, jeg tar hintet.

I alle år jeg har bodd i denne delen av landet så har jeg invitert og blitt avvist. Greit, du liker meg ikke, du vil ikke komme. Bare si det da!

Jeg synes det er tullete. Folk misliker meg, til og med hater meg, for at jeg er slem, sønnen til min far, har dårlig blod, er homofil, kverulant, konfronterende, ærlig, aggressiv, WHATEVER – men når en ikke kjenner meg, ikke har én grunn – men har alle grunner til å bli kjent med, og får flere muligheter tilrettelagt… baah..

Ikke kom med dumme unnskyldninger, jeg vet om, jeg har sett deg, og jeg hører stadig om dine besøk på Strømsø Senter som er bare rett borti her. Det er ikke lite jeg får med meg..

Hadde du enda kommet med dette kortet og gratulasjonen selv, men nei.

Jeg har prøvd å bli kjent med deg, for din del, og for din familie. Og spesielt for et menneske vi begge er glad i. Antar jeg. Jeg vet at jeg er det iallfall. Begynner å lure litt på deg..

Jeg inviterte deg ikke til min fest, til min runddag for å få en gave. Jeg inviterte deg ikke på fest med mine venner for å få penger.

Jeg vet at denne gaven kom ikke fra hjertet. Den kom 'for syns skyld'. Den kom for at ting skal se bra ut.

Jeg har hverken bruk for pengene dine, eller den slags. Særlig ikke den slags!!

Jeg har takket.

"Tusen takk for pengene"!

Men jeg skrev ditt navn og din adresse på en konvolutt. La pengene og kortet oppi og limte igjen. Satte på frimerke og postet det i nærmeste røde postkasse.

Håper du lærte meg litt bedre å kjenne nå!

#40år #bursdag #bursdagsfest #40årslag #fødselsdag #venner #familie

4 kommentarer
  1. Jeg ønsker deg en fin dag på din bursdag. De som ikke tørr å komme til din bursdag for de du er deg selv er ikke venner. Kult bilde av deg da. Sommer klem fra Anita 🎂🎉🎊

  2. Anita Hagen: Tusen takk 🙂 Jeg vet hvem vennene mine er. Vedkommende jeg omtaler i innlegget er “nærmere”. Eller burde vært det. Men ikke noe savn, prøver bare så frø for kjærlighet, og å være inkluderende, det er viktig for meg. Takk igjen :-* Klem

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg