Jeg har aldri hengt på telefon, sms, eller kontaktet deg!!

Det er dårlig gjort å henge ut folk (ja jeg vet). Spesielt dårlig når det handler om usannheter og løgner som er skapt for å skade.

Selv har jeg gjort mine feil, og jeg har tatt meg veldig i sammen når det gjelder det. Men nå er det slik at folk velger å henge seg opp i det negative, og sjelden bryr seg om det positive. Dermed kan noe en sa, skrev eller gjorde, for fem år siden, enda være en sak ti år etter.

Jeg har også blitt utsatt for slike handlinger, og jeg står imot så godt jeg kan. Særlig etter jeg forsto at bloggere er veldig utsatte. Norges største blogger SophieElise stengte sitt kommentarfelt i bloggen sin for flere år siden. Hun har ved flere anledninger blitt sjikanert og truet på livet. Jeg synes det er så ufortjent. Hun har bygd opp seg selv som et varemerke med bloggen sin, og nå er hun kjendis som forsørger seg selv og støtter mange gode saker. Hun er noe naiv, har en del dobbeltmoral, men jeg tror ikke det finnes ikke noe ondt i den jenta. Jeg er ikke enig med henne i alt, og kritikk må man tåle når man legger ut alt mulig på nettet. Men sjikanering, hets, trakassering og trusler, det er ikke greit.

Selv har jeg også blitt truet, flere ganger. Jeg har åpent kommentarfelt i bloggen min, med spamfilter.

I flere år nå har jeg blitt 'stalket' av en person. Han bor her i Drammen, så det er ikke bare på nettet han utsetter meg for hets og trusler. Men mest!

Etter jeg skiftet fra blogger til blogg.no som arena har hatkommentarene blitt ubetydelige. En sjelden kommentar er det jo, for det er jo alltid 'haters' og nettroll der ute for å 'ta' folk, særlig bloggere. Men de er bare 'bugs'. I don't care. Litt tykkhudet må en være om en skal blogge!

Plutselig kommer det kommentarer som er så stygge at jeg nesten blir helt satt ut. Det fordi når man ikke går og tenker på det, så 'glemmer' en hvor stygge enkelte mennesker der ute er.

"Du! Du, di Torvkjerring!! Jeg følger bloggen din, ikke fordi den er så interessant, men fordi den er farlig.. Du henger ut alle og "hvermannsen" så fort du føler du har en anledning til det. Her i byen er du kjent for å både lyve og pynte på sannheten. Vi er mange som er enige om å anmelde deg til politiet, og det i felleskap. Og kom ikke med den at jeg er feig, og skriver under alias, eller anonymt…" (signert med fullt navn og adresse).

PS. Du er hatet i hele byen, men selvsagt, det er alle andres feil".

Jeg oppfordret vedkommende til å heller kommentere i innlegg der jeg skal ha hengt han ut, men nei, det skjer ikke. Jeg har oppfordret han til det ved et par-tre anledninger. Men det kan han ikke, for det meste er bare innbilning, fantasi og oppspinn i hans eget hode.

Joda jeg har skrevet om han før, men bare sannheten om hva han har gjort.

De stygge kommentarene, trakasseringen og trusler kommer jevnt og trutt på tilfeldige blogginnlegg. Så anmeldte han meg for å ha krenket privatlivet hans. Han alene anmeldte meg. Alle de andre han henviste til fantes bare inni hans hode. Så den saken ble fort henlagt. Jeg sitter jo her med screenshots av alle hatmeldingene fra han. Ikke bare i bloggen, men på SMS og noen oppringinger.

Her er utdrag fra noen meldinger:

1.) Jeg vet en hel del mer om deg enn du aner. Jeg husker blant annet da du skulle flytte ifra denne såkalte "snuppen din" jeg, og hva som foregikk i den perioden."

2.) Se deg i speilet en gang til. Denne bloggen din er så full av selvmotsigelser og faktafeil at jeg blir kvalm. Du lyver så du tror det selv, blant annet om meg. Mine kommentarer slipper sannsynligvis ikke igjennom "sensuren" (som vanlig).

3.) Jeg har aldri hengt på telefon, sms, eller kontakttet deg. Grunnen til at jeg uttalte at jeg kunne knekke forholdet imellom deg og "Snuppen" på 20 min vet du veldig godt. Når du blogger om utroskap og narkotikabruk, og dømmer det nord og ned, så lar ikke jeg la det stå uimotsagt. Går du videre?

4.) Du er jo staurastokke dum. Og som nevnt tidligere; jeg vet mer om deg enn du aner! Det var ikke jeg som starta denne krigen, men nok er nok, nå har du trakassert mine venner og meg over flere år.

Ser dere de vanvittige selvmotsigelsene?!

Og når han beskylder meg for å begå hans handlinger?!

Han har ingen ingen venner som jeg vet om. Han kjenner folk på de brune pubene, men det er fordi han har sittet der å drukket nesten hver dag i 18 år. Han har et tydelig alkoholproblem. Nylig ble han fysisk kastet ut fra en pub fordi han hadde med seg medbrakt alkohol.

Dette mennesket ble jeg kjent med de første årene etter jeg flyttet hit til Drammen, men det er vel cirka 7 (?) år siden jeg kuttet vedkommende fra livet mitt.

Uberegnelig, ufyselig og upålitelig. Snuppen min mislikte han fra dag én.

Nok var nok. Og siden da har han bare ønsket å sverte meg og ødelegge for meg. Og det er hensikten med kommentarene han sender meg i bloggen, for å stille meg i dårlig lys ovenfor de som leser bloggen min.

I en hel del av meldingene fra han skriver han om 'meg og snuppen' min. Han er tydelig sjalu, og ønsker visst å ødelegge for oss. Lykke til med det!! Hahaha.. Nå har jeg advokat, og prøvde få/skal få kontaktforbud. Det kunne jeg ikke uten videre, så jeg må anmelde og legge fram alle meldinger, oppringinger osv jeg har fra han. De jeg har lagt ut over her har han signert for. Men noen er skrevet som anonym eller med pseudonym, men har hans IP.

Men politi, advokat og anmeldelse får vente litt. Jeg har en bursdagsfeiring og nærmere 30 gjester som kommer jeg må forberede til. Jeg har faktisk et innholdsrikt liv, en herlig liten familie, noen få gode venner, og mange som jeg er glad i, som er glad i meg.

Det er ikke alle som det har.

Jeg er heldig!

God helg alle sammen <3

😉

#sjikane #trusler #hets #trakassering #nettroll #blogg #politi #kontaktforbud #anmeldelse #advokat #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg