Endelig internet – hvor avhengig kan en bli??

Det var vel sist torsdag kveld jeg lå på sofaen og kikket på Game of Thrones. Jeg ser på HBO med mobilen min, jeg synes det er greit. Jeg hadde sett gjennom hele serien, sesong 1-6, på nytt. Hadde nettopp begynt på første episode av den nye sesongen, sesong 7, og da kom det melding på mobilen min at jeg hadde brukt opp mobildata på abonnementet mitt.

Det var rart. For vi betaler jo for trådløst Internett her hjemme. Men det viste seg da at det hadde sluttet å fungere.

Fredag ringte jeg til HomeNet og ga dem de opplysningene dem trengte. Etter noen timer fikk jeg SMS fra dem at dem hadde blitt enige om å sende meg nytt modem. De hadde konkludert at feilen var med modemet, at det hadde sluttet å virke.

Så da måtte jeg kjøpe meg GB for å bruke mobildata. Det samme måtte snuppen min. Jeg skulle jo se ferdig GOT. Også har jeg jo bloggen, Facebook, regninger som skal betales osv. Og snuppen min må jo ha Facebook og Candy Crush. Så vi har vel brukt 5-600 kroner på mobildata disse dagene. Jeg har ikke sett på noen nett-serier lørdag, søndag, mandag eller i dag. Jeg har blogget minimalt. Vi har nesten bare vært innom Facebook og holdt oss 'oppdatert'.

I dag kom det nye modemet. 15:30 var vi på nett igjen. Men jeg skal ringe til HomeNet i morgen og kreve kompensasjon. Den mobildataen vi har brukt på få dager tilsvarer i pris det samme som over to måneder med WIFI. Skulle bare mangle at de kompenserer.

Noen som har opplevd lignende?

#internett #mobildata #wifi #homenet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg