Dette med venner – venner liksom!??!

FUCK FAKE FRIENDS!!

Jeg havnet tilfeldigvis innom bloggen til en bloggerinne som heter Isabell Eriksen (Link!!). Aldri vært innom den bloggen før, men innlegget som jeg leste falt litt i smak.

Hun skriver:

Noe av det desidert verste jeg vet er venner som er falske. Jeg har jo skrevet før at jeg har hatt en del dårlige venner opp gjennom tidene og jeg skulle bare ønske jeg var sterkere og turte å ha egne meninger og komme meg bort fra disse som faktisk gjorde livet mitt og selvtilliten min verre og verre.

Det er mange som sliter med dette med venner, slik som jeg gjorde og det er så trist. For venner er noe alle trenger og venner er noe som er viktig å ha. Gode venner når det er sagt!

Dette er jo ord enhver, ihvertfall jeg må si meg enig i. Eller, venner er gode venner, de andre har vel egentlig aldri vært venner.

Videre skriver hun:

Jeg har derfor kommet opp med et par ting som er typisk falske venner og ting falske venner ofte gjør! Dette er hvertfall det jeg kunne tenke på og hvordan det faktisk var for meg en periode i livet mitt. Jeg er så glad jeg endelig har kvittet meg med venner som faktisk ikke bryr seg og jeg er utrolig takknemlig for de jeg har rundt meg den dag idag!

Jeg er enda med på det hun skriver. Og jeg er helt klart veldig takknemlig for de jeg har rundt meg i dag, mine venner.

1). Hvis personen aldri har tid til deg, men har tid til å gjøre alt annet. Du får aldri meldinger eller spørsmål om du har lyst til å være med på forskjellige ting, mens den såkalte vennen din er overalt hele tiden med andre folk. Det viser rett og slett at personen ikke bryr seg om hva du gjør eller hvor du er og passer helst på seg selv og tenker på seg selv.

Joda, men her finnes unntak. Hvis du har venner som bor milevis unna, så er det jo ikke bare bare å finne på noe sammen. Men å holde kontakt burde ikke være noe problem selv om en har masse jobb, unger etc. Mennesker som bruker sine barn som unnskyldning liker jeg veldig dårlig.

2.) Hvis det alltid er du som er nødt til å ta kontakt. Det viser igjen at personen ikke bryr seg om deg. Hvis du alltid er nødt til å ta kontakt og alltid er nødt til å spørre selv om du kan være med på ting. Samtidig har du alltid lyst til å være med denne personen og du spør som regel alltid om h*n vil være med på forskjellige ting og du får ingenting tilbake. Du gir og gir, men får aldri noe tilbake!

Ja den er bitter. Den har snuppen min og jeg kjent på noen ganger. Inviterer til fest, spør om folk skal være med på ting. Er veldig inkluderende, men får ingenting tilbake. Slike folk må man bare kvitte seg med, for det tærer å bli behandlet slik.

3). Når personen alltid snakker dritt om andre venner til deg og andre. Da snakker denne personen mest sannsynlig dritt bak din rygg til andre mennesker også.

Definitivt!! Vi hang med to jenter som bor i Sande. Såkalte bestevenninner som pratet så mye dritt om hverandre når vi bare var sammen med en av dem. Der var ingen grenser, virkelig grusomt. Jeg tenkte flere ganger at hvis de kaller seg beste venninner, hvordan forhold har dem til andre såkalte venner. Jeg er så glade for å ha dem ute av livet vårt, jeg tror ikke slike mennesker vet hva venner er og hva vennskap betyr.

4). Prøver å få deg sjalu. Hvis du forteller om alt det du har lyst til å gjøre og oppleve, så går denne personen å gjør akkurat det du vil uten å invitere deg. Da prøver personen å vise at h*n er bedre enn deg og at du burde fortsette å holde kontakt med h*n fordi h*n gjør det du vil hele tiden. Personen prøver rett og slett å gjøre deg sjalu!

Denne var litt vag. Jeg tror ikke vedkommende gjør det for å vise deg at du burde holde kontakt. Men jeg tror på det med sjalusi. Når man inkluderer noen i livet sitt og de svarer med å ikke inkludere deg. De sender deg SnapChat når de er på kino og ser den filmen du ville se, eller om de er på fest, og vet at du også hadde lyst å ta en fest. Da prøver de å gjøre deg sjalu med sin smålighet. Smålige folk slutter man å kontakte. Ferdig der!

5). Hvis du alltid er det siste valget. Personen tar kontakt med alle andre før h*n tar kontakt med deg. Hvis det for eksempel ikke er noen andre som kan eller vil være med på kino så er det deg personen til slutt er nødt til å dra med.

Denne var kjip. Veldig kjipt hvis man finner ut at det er slik det ligger an. Men hvordan finner man ut at man alltid er det siste valget? Jeg vil heller bytte dette punktet med folk som lyver til deg. Man kan ikke ha venner som lyver til seg. That’s no friend!!

6). Hvis det alltid er du som må prøve å redde vennskapet. Det har oppstått en krangel eller noe drama og du er alltid nødt til å ta kontakt for å prate om det som har skjedd og du blir alltid til slutt nødt til å beklage deg for å kunne redde vennskapet. Selv om det ikke alltid er din skyld!

Denne blir litt ‘dum’. Det kan jo dukke opp konflikter i et vennskap, skulle ellers bare mangle. Men er det stadig konflikter så er forholdet for energitappende til å være et vennskap. Bruk heller tid på de som ER venner!

7). De får deg til å føle deg dum. Hvis du mener noe annet eller har andre meninger enn dine venner får denne personen deg ofte til å føle deg dum. H*n ler av deg hvis du sier noe du mener som er annerledes!

Ingen er enige om alt, ingen har like meninger. Slik er det bare. Å omgås noen som gjør deg utilpass eller som prøver å få deg til å føle deg dum er ikke verdt det. Si fra, slutter ikke vedkommende å være nedlatende, eller få deg til å føle deg utilpass eller dum. Føkk dem!!

8). Denne er fra meg siden jeg liker partall bedre enn oddetall. Vennskap tåler konfrontasjoner, og mennesker gjør dumme ting. Har du for eksempel ei venninne som driver på med ting som skal holdes skjult, at hun feks ligger rundt med andre når hun er i et forhold. Eller at du har en venn som driver på med ting som ikke er akseptabelt for deg. Så er det lov å si fra at dette ikke er greit for deg, si fra at du ikke vil vite om eller være involvert, så ikke gjør slike ting når dere er sammen. Vær ærlig og vis hverandre respekt!!

Har noe lignende skjedd med deg? Eller kjenner du deg igjen i noe av dette? Gjerne kommenter i kommentarfeltet hvis du har noen historier eller hvis noe annet har skjedd med deg som handler om falske venneforhold osv.

Takk ♡

Bildet er av meg og min Lisa ♡

Takk for inspirasjon #isabelleriksen

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #vennskap

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg