Ina Wroldsen LEVERTE!! đŸ€˜

Det som skulle bli bare en liten tur ut for Ă„ se pĂ„ livet, spille litt lodd pĂ„ tivoliet, og spise litt festivalmat, ble noe mer – noe meget mer!!

Etter en runde innom tivoliet satte vi oss utenfor inngangen til konsertomrÄdet og koste oss med Vikingburgere og hÞrte pÄ Kim Larsen og Kjukken som spilte inne pÄ omrÄdet.

Mens vi satt der dukket det opp ei hyggelig dame vi ble kjent med pÄ sommerfest pÄ BrakerÞya tidligere denne sommeren.

Hun jobbet som Vert pÄ VIP-omrÄdet for konsertene, sÄ hun ga snuppen min og meg hver vÄr billett. SÄ plutselig var vi pÄ Kim Larsen og Kjukken-konsert. De var bra de, og spilte mange gode gamle.

Da Larsen var ferdig begynte en Mikhael Paskaley Ä spille pÄ den andre scenen, og da fikk vi fritt leide fram til storscenen, og sto da helt fremst da Ina Wroldsen kom pÄ scenen.

Ina var fantastisk, og den artisten jeg faktisk hadde lyst Ä oppleve av artistene pÄ Elvefestivalen i Är. Men Ä betale for festivalbillett for én eller to artister var ikke mitt game i Är. Og hurra for det, for karma ordnet det gratis.

Ina kom pĂ„ scenen som et fyrverkeri, og det var hun fra begynnelse til slutt. Det var rĂžft, tĂžft, intenst, dansbart og fargerikt. Favoritter “Aliens (Her er jeg)”, “How Deep is your Love”, “Styggen pĂ„ Ryggen” og “Lay it on Me”.

Dette blir ikke den eneste konserten med Ina Wroldsen for meg – knallbra artist er hun!!

FÞlg Bunny Trash pÄ MeWe: Link!!

FÞlg Bunny Trash pÄ Facebook: Link!!

#kimlarsen #kjukken #drammen #elvefestivalen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg