Volbeat, venner og valg 😜

Håpet og trodde at vi skulle få besøk denne uka, har gledet meg til det helt siden jeg var i Harstad for et par måneder siden.

Det var en venninne i Nord-Norge som den gang hadde innstilt seg på å dra på Volbeat konsert nå 7. September. Hun skaffet seg tur retur flybillett tidlig. Men av diverse årsaker så kommer hun ikke nedover likevel.

Men men.. snuppen min og jeg skal. Og et vennepar her i Drammen skal også. Så sammen drar vi med Strømsgodset-bussen innover til Telenor Arena kommende torsdag. Og den bussen sitter vi på hjem også.

Gleder meg veldig. Forrige Volbeat turne så spilte de på Oslo Spektrum. Det var tydeligvis en periode vi ikke hadde vært helt "våken", så da ble det ikke billetter på oss. Derfor vurderte vi den gang å dra til Amsterdam da dem skulle spille der. Noen vi kjenner ville gjerne være med, men de kom aldri tilbake til oss i forhold til planlegging etc. Så da ble det bare tull.

Enkelte har det bare i kjeften. Og andre tror at dem skal få alt lagt i fanget.

Greit, snuppen min og jeg er inkluderende initiativtakere. Både når det gjelder, fest, sammenkomster, turer, reiser, konserter og i det hele tatt. Etterhvert tar enkelte det for gitt, og gir dermed ingenting tilbake. Folk man ikke hører fra utenom når man tar kontakt selv er ikke verdt det. Det gidder vi ikke mer.

Så nå drar vi på Volbeat. Vi har ikke spurt noen om de vil bli med. Og det kommer vi ikke til å gjøre til framtidige konserter heller. Jeg vet allerede at jeg skal på Pink konsert neste år. Selv om det ikke blir i Norge. Og jeg har fått hint om andre konsertbegivenheter.

Enkelte har vi kuttet ut å spørre uansett hva det gjelder, kino, fest, sammenkomster.. de legger så fint ut at de er på Oscar, kino, restauranter, fest og reiser hele tiden. Så da tar vi jo hintet!

Les dette: Dette med venner – venner liksom!??!

Videre skal vi snart til Alanya i Tyrkia. Vi elsker Alanya, har vært der mange ganger. Vi har venner som reiser dit stadig vekk. Og vi har venner, både Norske og Tyrkiske, som bor der. Vi har til og med lagt noen planer for nye ting vi skal gjøre der denne gangen, så det kommer jeg tilbake til dere om.

Ellers i dag kan jeg fortelle at det har vært ei bra helg med god mat. Kvalitetstid med snuppen min og jentene våre. Lørdag ble det noe godt i glasset sammen med ei venninne som ikke bor så langt unna. Hun og jeg tok også en runde ut på byen, og visstnok var jeg fullere enn henne denne gangen. Haha..

I dag har vært en rolig start på uka. Eneste spennende er at jeg ble oppringt i formiddag av en 'manager' som ville at jeg skulle søke på et par skuespiller-oppdrag. Så derfor har jeg i dag laget en CV og sendt søknad på to jobber..

I høst kommer jeg forresten på TV tre ganger, blir rart å se meg selv, men er veldig spent.. Blir noe helt annet enn 'Allsang på Grensen' og 'Plumbo Live Hjemme'..

Nå skal jeg koke poteter og steike fiskepinner, hahahaha.. snuppen skal på nattevakt!

Ha en fin kveld alle!!

#besøk #harstad #volbeat #konsert #strømsgodset #telenorarena #venner #venninner #venn #venninne #vennepar #oslospektrum #spektrum #oslo #ziggodoom #amsterdamarena #amsterdam #pink #alanya #tyrkia #ferie #sol #varme #cv #skuespiller #skuespillerjobb #skuespillerjobber #nett #tv #tvserie #tvdokumentar #dokumentar #jævlahomo #okkupert2 #kjendisrestauranten #plumbo #allsangpågrensen #familieidyll #minlillefamilie #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg