Det jeg vil vite når noen prøver myrde et annet menneske.

Min kjære samboer, ''snuppen min'' som han er mest omtalt som her i bloggen, jobber i Akutten på sykehuset her i Drammen. Han har jobbet mange år på sykehuset, og de siste årene i Akutten. Han har opplevd og sett mye der på godt og vondt.

I dag morges ble en 16 år gammel pakistansk jente knivstukket av ekskjæresten inne på St. Hallvard videregående skole i Lier.

Jenta ble stukket flere ganger i overkroppen fremfor mange vitner, og hun ble i all hast kjørt til Drammen sykehus hvor min samboer jobber. Der ble hun lagt rett på operasjonsbordet, meget alvorlig skadet.

Jenta hadde blitt oppsøkt på skolen av 19-åringen som var hennes eks-kjæreste. Hun hadde bedt han slutte følge etter henne og bedt han forlate skoleområdet. Det besvarte han med å først slå henne, deretter knivstakk han henne flere ganger. Dette hendte i korridoren utenfor et klasserom. Så løp han fra stedet, og ble pågrepet av politiet cirka 20 minutter senere.

Nå legges det ut bilder på nett som det påstås er knipset av elever ved St.Hallvard. Flere brukere på Facebook både antyder og påstår at dette er en gutt av utenlandsk opprinnelse.

Min samboer og jeg har sett et par av bildene, og vi synes vedkommende minner om en som bruker slenge homohets etter oss på gaten her i Drammen. En ung gutt av utenlandsk opprinnelse.

Det jeg reagerer på er.. Hvorfor blir gjerningsmannens identitet og opprinnelse beskyttet? Hvorfor legges video, bilder og navn av vitner ut? Hva hvis vitner som blir offentliggjort blir utsatt for vold eller det som verre er som en del av gjengkriminalitet? Hevn for å uttale seg, hevn pga vitneforklaring?!

Hvorfor er det slik at det blir hemmeligholdt hvem gjerningsmannen er, når man faktisk er 100 prosent sikker på at dette er rette vedkommende og hva han har gjordt?!!

Burde ikke vi som bor her få vite med en gang hvem slags mennesker som begår slike umenneskelige handlinger som denne 16 år gamle jenta ble utsatt for i dag? Er dette bevisst for å dysse ned og skjule en voksende samfunnstilstand som kan forbindes med såkalte svenske tilstander?

I nyhetene i dag har vi fått lese at gjerningsmannen ble funnet og arrestert i et villastrøk. I et villastrøk??!! Som om det hadde noe med noesomhelst å gjøre??!!

Jeg vil vite hvem gjerningsmannen er, hvor han kommer fra. Er han norsk? Er han fra et krigsrammet land? Har han fått psykiatrisk hjelp? Hadde handlingen hans noen som helst med religion eller ideologier å gjøre? Såkalt ære?

Noen påstår at vedkommende også var pakistansk, og ordet 'æresdrap' er blitt skrevet.

Det er vel ikke rasisme media og involverte er redd for når de skjuler og beskytter denne dritten? Er det rasistisk å offentliggjøre hvem gjerningsmannen er? Hvis det er det, så kan han ikke være norsk. Ingen nordmenn ville sagt at det er rasistisk.

Denne jenta er alvorlig skadet, kanskje hun ikke overlever. Og kanskje hun overlever, hvordan liv har hun da?

Og her sitter man og beskytter en gjerningsperson som faktisk er arrestert, fengslet og ikke burde få lov til å bevege seg ute i samfunnet noensinne igjen!

WOW!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#knivstikking #akutten #drammensykehus #mordforsøk #tragedie #drapsforsøk #vestreviken #vestrevikensykehus #sykehus #sykehusetdrammen #sthallvard #sthallvardvideregående #videregåendeskole #jente #knivstukket #ekskjæreste #alvorlig #alvorligskadet #operasjon #skoleelev #skoleelever #vitner #operasjonsbord #politi #religion #ideologi #etnisitet #utenlandsk #innvandrer #norsk #offentliggjøringavvitner #beskyttergjerningsperson #svensketilstander #media #rasisme #rasistisk #lier #drammen #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg