Arrogant rørlegger!!

Kjenner jeg blir noe provosert av denne rørleggeren som vi som bor her i huset liksom skal bruke.

Joda vi bor relativt ‘billig’ i et hus fra 1876 som eies av en hushai. Det er enkle og billige løsninger overalt. Noe sprang lekk i en leilighet i tredje etasje i huset. Vannet gikk inn i vegger og tak, og endte da i boden vår her i første etasje. Noe ble ødelagt, og vi endte med en vaske- og ryddejobb som tok en uke.

Og den rørleggeren, han trodde at det bare var å komme når det passet han. Det var den gang.

For ikke så lenge siden kom det vann ned oppgangen til de andre leilighetene her. Jeg var den som måtte melde fra, og dermed måtte jeg være tilstede for å låse inn rørleggeren som bestemte sine egne tider.

Nå har vi problemer under vaskene i leiligheten vår. Både på badet og kjøkkenet. Torsdag sendte jeg melding til denne rørleggeren som ikke gadd å svare meg engang. Fredag etterlyste jeg et svar. Fikk da til svar at han ikke kunne hjelpe meg fordi jeg ga beskjed om at det er uaktuelt å komme før 11:00 på morgenen, og at tirsdager passer det ikke for meg i det hele tatt.

Jeg har Cfs og Osas. Tror han virkelig at jeg skal sitte her og lage avtaler jeg muligens ikke kan holde?! Så blir det min feil og jeg sitter igjen med regningen… Nei, faen. Han kan ikke forvente at jeg skal være frisk, eller at snuppen min skal ta fri fra sin jobb for å tilpasse seg hans merkelige yrkesmoral.

Vanlige arbeidsdager slutter ikke klokken 11:00. Enda da er det normalt fire fem timer igjen av dagen. Mandag, onsdag, torsdag, fredag. Det tilsvarer 20 timer fleksibilitet.

Jeg meldte fra til huseieren i går om hvordan rørleggeren hans opptrer. Jeg tenker det er i alles interesse at rørene blir fikset.

I dag er det tirsdag. Tror dere faen ikke han ringte i morges og spurte om han kunne komme “nå”. Den eneste dagen i uka han har fått beskjed om at det IKKE passer!!

Jeg har terapi og behandling. En rørlegger kan bare drømme om at jeg skal droppe disse for meg NØDVENDIGE helsetjenestene fordi han ikke har evner til å gjøre en konkret avtale med sine kunder. Han skal være veldig glad for at han har en jobb. Og en helse til å ha jobb. Jeg forverrer ikke min helse for hans egoisme, det er altså helt sikkert!!

Trengte utblåsningen, takk for at dere leser 😂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rørlegger #vannlekkasje #huseier #cfs #osas #jobb #terapi #behandling #egoisme #arroganse #ugunstigetider #liv #helse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg