Volbeat – vel overstått!

Nå har snuppen min og jeg nettopp fått i oss hjemmelaget osteburger. Det var digg etter en tur med Strømsgodset-bussen til og fra Telenor Arena og konsert med Volbeat.

Det var moro å reise med bussen og gjenget som var med. Veldig bra stemning!

Konserten med Volbeat var bra. Eller grei nok. For meg ble det hele veldig monotont. Showet var kjedelig, dem gjør ingenting ut av seg, dem bare spiller sine instrumenter, og vokalisten synger. Takke meg til den eldre garde, som Ozzy Osbourne og Bruce Springsteen. Det hele var veldig enkelt med masse lyskastere, tegninger, noen flammer og smell, og stille bilder i bakgrunnen. Noe filming av bandet og en god del av publikum.

Stage-divingen og damene som viste BH-ene sine, det var bare flaut.

Vokalisten har en kul og bra stemme, men utenom selve hitlåtene (som er VELDIG bra) er det meste ganske jevnt og likt. Høydarene var selvfølgelig 'Lola Montez', 'For Evigt', 'Seal The Deal' og 'Still Counting' som de avsluttet med.

Der var et par tøffe effekter her og der, men ble fort glemt da 'showet' ble brutt et par ganger. Det hele stoppet opp, og det ble mørkt i nærmere et kvarter. Da gikk vi ut og røyket. Virket litt som om dem ble sure for at publikummet ikke kunne tekstene godt nok. De ville at publikum skulle synge med på en låt som ikke har vært så populær her. Da det ikke gikk helt som forventet, gikk de av scenen.

Mye av publikummet var bare der for å feste og rølpe og viste bare sitt egoistiske selv der de råner rundt og var helt wasted. Hvor er skjenkekontrollen på slike arrangementer?

Det er ikke slik at det blir om å gjøre for meg å dra på Volbeat konsert i framtiden. Men for all del, det har vært en bra kveld og et minne 'For Evigt'!

For Evigt Live

#volbeat #sealthedealtour #stillcounting #forevigt #sealthedeal #lolamontez #strømsgodsetbuss #konsert #telenorarena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg