Vi feirer siste valgkamphelg!

I dag har jeg ryddet og vasket leiligheten, og gjort klar til en liten fest her i kveld. Vi må jo feire at det er siste helg med valgkamp.

Klokken 15:45 sto Siv Jensen på Strømsø Torg her i Drammen og holdt en kort, men klar tale:

Med FrP i regjering har Arbeidsledigheten gått ned nå niende måned på rad. FrP har gjennomført sine valgløfter som de hadde før de kom i regjering for fire år siden. De har samarbeidet og kjempet frem sine saker. Det skal de fortsette med de neste fire årene hvis de får muligheten.

Eiendomsskatten skal bort. Mer vei bane og kollektivutbygging. Innvandring og integrering – de som får opphold i Norge skal lære Norsk i løpet av fem år, det for at de skal få seg utdannelse og jobb og kunne forsørge seg selv. Man må bli en del av samfunnet og vise interesse for det. Prøver man ikke møte disse kravene vil den økonomiske støtten fra det offentlige falle bort. Hvis Arbeiderpartiet får gjennomslag vil skatten øke med ti tusen kroner per innbygger. Det vil si at en familie med to foreldre og to barn må betale førti tusen ekstra i året i skatt.

Her var det ingen skittkasting, kun konstatering av fakta: Gahr Støre og Arbeiderpariet vet ikke hvem eller om dem vil samarbeide. De ender vel å gripe etter halmstrå hos MDG og Rødt.

Siv understreket at det er ikke nok å 'like' og diskutere på Facebook. Man må komme seg til valglokalene å stemme! Hver stemme teller!!

Så stem Fremskrittspartiet, partiet som tør, der andre tier!!

#sivjensen #fremskrittspartiet# #frp #valg #valg2017 #drammen #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg