Husarbeid og kino med venner 😊

Først må jeg bare nevne et av blogginnleggene jeg la ut i går, Link: Homofil mann, 40 år og gravid!

Tusen takk for alle tilbakemeldingene på innlegget. All den positive responsen var helt uventet!!

Noen få unntak var der jo. En spurte om jeg har behov for oppmerksomhet. Lurespørsmål? Alle mennesker har behov for oppmerksomhet. Og bloggere litt ekstra (obviously)!! Så var det de som stilte spørsmål med hvor lenge jeg har vært seksuelt aktiv. Hvis dere ikke vet hva ordet tilnærmet betyr, google det! Også de de dumme kommentarene fra de som bare leser overskrift og ingress, hahaha.. Hva med å bruke hjernen litt da?? Det var faktisk en del som trodde at jeg var gravid??

Jeg tenker, er virkelig den norske grunnskolen så elendig?? Hvor opplyste er man??

Uansett, bryr meg lite om noen få dumme eller kvalme kommentarer, og jeg orker ikke kommentere de som faktisk ikke skjønte poenget. Enten vil man ikke skjønne, eller så er man bare dum, og det er ikke mye jeg kan gjøre med det.

Noen er kanskje sjalu, og det er jo bare patetisk!

Jeg velger å fokusere på alle de positive tilbakemeldingene, alle dem som tok poengene mine og likte måten jeg formidlet dem på. "Til ettertanke", var det mange som skrev, "godt skrevet", og "jævla godt skrevet", var det mange av. Den beste var en av de to som ble kommentert her i bloggen under selve blogginnlegget. Det fra en Bjørn Ekhøy. Utrolig bra!!

Så over til dagen i dag. Snuppen og jeg har en mobilpause på sofaen nå. Vi driver med husarbeid. Vasker klær, henger opp, bretter og legger på sin plass. Vasker vinduer, bytter og henger opp gardiner. Klipper og steller blomster. Smårydding.

Etter pausen fortsetter vi. Skal blant annet rydde badet. Vaske gardiner. Vaske kopper. Tørke støv mm. Vi er kommet godt i gang. Det er så fint å komme hjem til en ryddig og ordnet leilighet når man har vært på ferie.

Yupp, vi skal på ferie. Sole oss, og bade. Spise pizza til frokost, planke- og pepperstek til middag og kebab til kvelds. Vi skal besøke venner og vi skal opp til DimCave for første gang. Og vi skal feste i Queens garden. Det blir så fantastisk!

Når vi er ferdig å rydde og ordne her i leiligheten i kveld skal vi på kino sammen med et vennepar. De liker grøssere, og det gjør vi også. Så det er ikke første gangen vi har kinodate. I kveld skal vi se nyversjonen av Stephen Kings 'IT'!!

Sett den?

Gleder meg masse!!

Ha en fin dag dere :-*

#blogg #blogging #blogginnlegg #blogger #bunnytrash #husarbeid #ferie #dimcave #alanya #tyrkia #kino #grøsser #skrekkfilm #venner #pennywise #it

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg