Killer Clowns – på vei til et nabolag nært deg!

Nå er det snart Halloween igjen. Tirsdag 31.Oktober.

Tradisjonen utvikler seg i den retning som jeg ved tidligere anledninger har skrevet om her i bloggen. Negativt!

I fjor, 2016, måtte politi rundt om i verden rykke ut etter meldinger om skremmende klovner.

Dette skjedde også rundt om i hele Norge, garantert som en konsekvens av at handelsstanden gjennom de siste 10-12 årene har greid å innføre Halloween også her.

“Jeg kom kjørende ved skolen på nært ved hvor jeg bor da jeg plutselig så en klovn. Han sto først stille, så løp han mot oss med en slaggjenstand. Han kom veldig truende mot bilen, hvor jeg hadde to barn. Da var det bare å gi gass”, fortalte den 26 år gamle sjåføren en norsk avis i fjor høst.

“Han hadde helt hvit klovnemaske, slik man bruker på halloween for å skremme. Våpenet var sølvfarget, for meg så det ut som en machete, men det kunne også være et balltre.”

Det viste seg senere å være en hockeykølle.

I hele landet utløste klovner politiutrykninger. Og aggressive klovner ble observert blant annet i Oslo, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Brumundal, Kristiansund, Bodø, Narvik, Harstad, Tromsø, Alta og Honningsvåg.

Det raste inn med bekymringsmeldinger overalt.

“Vi var på vei hjem fra byen da vi så en gutt utkledd som klovn. Vi tenkte på «Killer Clowns» som hadde skapt frykt i USA og ble nysgjerrige, fortalte en 21 år gammel jente i Kristiansund til avisen”.

“Han gynget bilen opp og ned, og så tok han opp en stor kniv som han skrapte på vinduet med. Det så ut som en ordentlig kniv. Da ble jeg lei, men jeg kunne ikke kjøre siden han holdt fast i bilen. Da ringte jeg politiet og spurte hva jeg skulle gjøre”, fortalte jenta som også sa at klovnen lagde en ripe med biltaket med kniven.

Det var også mer alvorlige tilfeller der barn har blitt skremt etter å ha følt seg truet av klovner. Voldsepisoder har forekommet og foreldre begynner frykte mer og mer for sine barn jo nærmere vi kommer Halloween. Og det er ikke uten grunn. I dag skriver Dagbladet om en ung jente i Sverige som nå har blitt overfalt av en klovn med kniv.

Les her: https://www.dagbladet.no/nyheter/michaela-22-gikk-gjennom-skogen-da-klovnen-plutselig-sto-der-do-you-want-to-play-a-game-sa-han-for-han-gikk-til-angrep/68722159

Da er det i gang igjen!!

Personlig synes jeg IKKE dette er morsomt!! Og jeg er heller ikke overrasket over at disse hendelsene skjer, det er som jeg skrev for flere år siden, å innføre en slik tradisjon som Halloween vil skape en del problemer. Det er faktisk en del av tradisjonen!

Så nå tenker jeg at det kommer til å skje en hel del ubehagelige, skremmende og triste episoder. Vi kjenner til menneskers dumhet og idioti. Ondskap er heller ikke ukjent.

Og så har vi ‘smitteeffekten’ i tillegg.

I fjor på Facebook kom jeg over en gruppe med nesten 40 000 medlemmer som het ‘Av Gutter For Gutter’. I gruppen uttalte en del at de syntes disse klovnene var kule, mens andre inviterte til klovnejakt. Dette var sikkert ikke det eneste stedet på sosiale medier at ‘klovneriet’ blusset opp. Men det er slik det hele sprees, og galskapen settes i gang!!

Nevnte Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/Myree/.

Mitt budskap er å ikke gå alene i mørket fremover nå. Slemme klovner er ikke bare på film lengre, handelsstanden har ført dem hit til Norge, til mitt og ditt nabolag.

Vær på vakt!

Og for all del ikke kle dere ut som klovner i det offentlige rom fremover nå. Det kan bli meget farlig. I fjor måtte politiet gå ut å advare mot å kle seg ut som klovner, og det hadde sine grunner. Når klovnene begynner vise seg så samler andre seg for å gå på klovnejakt!!

😡🤡😡

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#killerclowns #klovner #it #halloween #voldsbølge #overfall #politiutrykninger #bekymringsmeldinger #frykt #kniv #hockeykølle #balltre #smitteeffekt #klovneri #klovnejakt #politi #halloween2017

2 kommentarer
    1. Dette med Halloween må forbys her til lands, for nå har vi fått mye kjeltringer hit til lands, og de skyr ingen midler!!!!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg