Jeg er blitt utsatt for SABOTASJE!

I går skrev jeg her i bloggen om utstillingen som skal være neste uke, og at jeg har fem malerier som jeg skal stille ut. Jeg nevnte også at jeg holder på med et sjette bilde som jeg gjerne ville ha ferdig til utstillingen. Derfor dro jeg i morges til atelieret for å jobbe med akkurat det bildet.

Etter å ha stått der en stund og malt så kom kurslederen min. Vi snakket litt og hun ville dobbeltsjekke med meg hvilke bilder jeg skulle stille ut. Det var da jeg oppdaget at et av bildene mine manglet. Jeg gikk bort til der bildet sto og oppdaget at noen hadde satt det bak et av mine andre bilder som sto ved siden av.

Jeg skulle sette maleriet på sin plass, og oppdaget at noen hadde sølt terpentin over det. Og istedet for å kontakte meg eller kursleder hadde vedkommende valgt å gjemme bildet bak det andre. Så da hadde terpentinet trukket inn i det andre bildet også.

Jeg og kursleder har prøvd å ‘restaurere’ bildene. Men det sier seg selv at bildene ikke lar seg redde 100%. Utrolig frustrerende, og ja jeg ble lei meg.

Ikke bare har jeg jobbet hardt for å få disse bildene ferdige til utstillingen, men jeg har betalt for rammer, brukt masse tid, og betalt for bruk av atelieret og utstyr. Ikke minst har jeg blitt ganske knyttet til bildene. De betyr noe for meg da de har blitt til i en terapiprosess og er symboler på nettopp dette.

Bildene var også de jeg var mest fornøyd med, og de jeg gledet meg mest over å kunne stille ut.

Jeg skjønner at noen kan ha vært uheldig og at dette ikke var med vilje. Men da kunne de meldt fra. Jeg synes det er utrolig smålig at vedkommende heller valgte å prøve skjule den skaden som ble gjort. Og å skjule det med å sette et av mine andre bilder foran slik at det også ble skadet. Det er enda mer smålig, og idiotisk!

Dette er sabotasje!!

Det heldige er at jeg valgte stikke innom atelieret i dag. Jeg skulle egentlig ikke innom før tirsdag neste uke. Hadde det fått stå slik i en uke hadde det vært umulig å gjøre noe som helst. Så jeg har valgt å stille ut bildene selv om de ikke er som de skal.

Så ja, jeg stiller ut fem malerier på Union Scene onsdag 11. Oktober i neste uke. Utstillingen åpner klokken 11:00.

Dette er i anledning ‘Verdensdagen for psykisk helse’, og temaet er (ironisk nok) «Noe å glede seg over».

Om verdensdagen: http://www.verdensdagen.no

Følg Bunny Trash på Facebook:

https://m.facebook.com/groups/338375326358445

#sabotasje #verdensdagenforpsykiskhelse #unionscene #unionscenedrammen #utstilling #kunstutstilling #noeågledesegover #drammen #drammen2017

6 kommentarer

Siste innlegg