Jeg ble lurt – på en måte.

I går ble jeg oppringt av en castingansvarlig som spurte jeg om jeg ville ha en rolle som lærer i filmen ‘Barn’. Noe jeg øyeblikkelig svarte ja til. Jeg ble opplyst om tid og sted, og om å ta med meg to-tre skift. Det var alt.

Da jeg ankom settet i dag var vi 12 lærere, og underveis ble noen plukket ut til rolle. Og jeg endte opp som statist. Jeg ble filmet i to omganger, en scene hvor jeg sitter i kantinen og prater med en annen lærer. Og en scene der jeg passerer kamera med en skriveblokk, en samfunnskunnskapsbok og en mattebok faktisk, hahaha..

Regissør og Manus for filmen er Dag Johan Haugerud som har vunnet to Amandapriser, tre kanonpriser og Filmkritikerprisen.

I en av hovedrollene er Henriette Steenstrup. Og handlingen er noe sånt som at det pågår et hemmelig forhold mellom Rektor (Steenstrup) og en høytstående politiker fra FrP. Karakteren til Steenstrup er fra en familie av sosialdemokrater. Rektor og politikeren har hver sitt barn hvor den ene (jente) blir direkte årsak til den andres død (gutt). Hva vil konsekvensene av dette si for forholdet mellom de to politikerne?

Noe sånt..

Kjempemoro å være med på, og jeg skal tilbake på settet på mandag. Kanskje jeg da får vist meg mer fram enn bare en forbipasserende?!

Moro er det også alle som er medvirkende til denne filmen vil bli med på premierefesten. Det kan bli kjempefestlig.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#barn #film #filminnspilling #filmopptak #stiankristiansen #henriettesteenstrup #rolle #lærer #statist #skuespiller #premierefest #oslo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg