Tragedie – hvil i fred ❤

For få dager siden, på formiddagen fredag den 13. oktober leste jeg en status på Facebook hvor en venninne uttrykte at hun tenkte på den stakkars gutten som hadde omkommet.. og på alle berørte 💔

Det hadde seg slik at tidlig den dagen omkom en gutt på 14 år i en ulykke i trafikken. Det hendte i rundkjøringen mellom Strømsø Bru og Holmen Bru her i Drammen. Bare få minutter å gå fra her min lille familie og jeg bor.

Det var 18 elever som var på sykkeltur. Medelevene ble vitner til dødsulykken. Syklene til resten av klassen ble stående under jernbanebrua, mens elevene i første omgang ble samlet på Holmennokken. Deretter ble de kjørt vekk.

Den dagen det hendte sto det i media at politiet ikke hadde fått klarhet i akkurat hva som skjedde før 14-åringen ble påkjørt av lastebilen i veibanen. Men at sjåføren av lastebilen ble tatt inn til blodprøve.

Jeg vil ikke spekulere, men har fått høre at gutten døde på stedet og var så ille tilredt at pårørende ikke klarte å gå bort til han. Det er noe jeg skjønner, jeg har selv vært vitne til en gutt som ble drept i bilulykke, og jeg har noen bilder i hodet som jeg aldri blir kvitt, og som jeg mer enn gjerne skulle vært foruten.

Det har også blitt sagt var at gutten som døde skulle gjøre triks med sykkelen sin foran klassekameratene, og havnet i veibanen. Slik endte hans tragiske skjebne.

Bildene har jeg tatt i dag. Og det er svært rørende å se, ikke bare det store hjertet av blomster som er lagt der. Men også alle hilsener som er skrevet på stedet. Det er så tydelig at gutten var veldig godt likt og hadde mange venner.

Jeg føler så med alle berørte. Familien til gutten. Vennene. Og jeg føler veldig med de som var tilstede og så dette, sjåføren som kjørte lastebilen og alle klassekameratene.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget var en liten plakat satt opp på ulykkesstedet. En plakat med teksten «Bruk bakspeil, og sidespeil!».

Jeg vil heller ikke spekulere i hvorfor noen har laget plakaten og satt den der. Men jeg er ganske sikker på at det har noe med den tragiske ulykken å gjøre. Og jeg er enig i at sjåfører burde være fokusert å bruke speilene.

Jeg vil også legge til dette med å bruke mobiltelefon i trafikken. Sende tekstmeldinger og så videre. Jeg går ofte over disse bruene der denne tragedien skjedde. Og det jeg ser hver gang er veldig mange sjåfører som er mer opptatt av mobilen sin enn av hva som skjer i trafikken. Jeg har sett biler som har kommet opp på fortauet fordi de konsentrerer seg om feile ting.

Kjør forsvarlig og forsiktig, bruk speil, bruk refleks, vær konsentrert – ikke bruk mobiltelefon!!

Skift til vinterdekk!!!

Hvil i fred alle ‘Roffen’, og kondolerer til alle familier, venner og pårørende som har mistet noen av sine kjære i trafikken ❤

Link: Trygg Trafikk

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ulykke #trafikkulykke #dødsfall #dødungdom #skoleklasse #tragedie #fredag13 #strømsøbru #holmenbruen #dødsulykke #død #sykkeltur #klassetur #pårørende #berørte #refleks #mobil #mobiltelefon #mobiltelefoni #tryggtrafikk #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg