Jeg vet verre ting på Rema enn at folk «stjeler» smågodt.

For en uke siden leste jeg flere steder på nett, såkalte «debatter» som handlet om at Rema 1000 har fått nok av at kundene smaksprøver smågodtet i butikkene. De valgte å true med «bøter» om en smaker på smågodtet.

Ser spanerne at du tar drops, kan de kreve 20 kroner het det visst.

Selv engasjerte jeg meg ikke i diskusjonene da jeg selv ikke er særlig begeistret for smågodter i det hele tatt. Men nå skal jeg ytre meg. For jeg synes det er helt greit at kundene smaker om kvaliteten er god på løsvektgodtet før de kjøper.

Jeg tenker ikke på svinn i det hele tatt, dette er Norge, alt slikt er overpriset uansett.

Dette sier jeg med forbehold om at en tar for å smake på kvaliteten, og at det gjøres hygienisk. Med det mener jeg at en ikke roter med hendene i godteskuffene, men bruker de redskaper som er lagt til.

Jeg synes ikke det er greit at noen stikker neven nedi og tar seg en neve som de knasker på mens de går rundt i butikken.

Og jeg synes ikke det er greit at noen tar godterier bare for å gjøre det, uten hensikt å kjøpe, det er tyveri.

Med det sagt så synes jeg Rema oppfører seg tåpelig. De dukker stadig opp i media med saker som skaper dårlige kundeforhold. Jeg kan nevne «bestevenn»-strategien som gjorde at de ekskluderte merker, produkter og varer som kundene var glade i.

Og nå dette.

Jeg synes Rema heller burde fokusere på hvordan holde på kundene. Ha god kundebehandling og yte service. Jeg synes også de burde være mer våken på hva som skjer i butikkene. For ikke så lenge siden skrev jeg om at jeg var innom for å kjøpe en pakke Q-melk. Den stod ikke framme, men der var en tralle inne i kjølen. Jeg sa fra til en ansatt, hun hentet en pakke til meg, men satte ikke noe tilgjengelig for andre kunder. Det hadde tatt henne bokstavelig tre sekunder å plassere trallen tilgjengelig.

I dag var jeg på Rema (Tollbugata, Drammen) igjen. Lenge siden sist. Foretrekker Kiwi. Henter den ene varen jeg skal ha. Så ser jeg en ung utenlandsk dame som driver å koster gulvet med kosten til brødmaskinene. Personlig synes jeg det er ekkelt at kosten som blir brukt inni brødmaskinene også blir brukt på gulvet. Det begrenser seg hva slags basselusker jeg vil ha mellom brødskivene mine.

Brød er faktisk en av de få tingene jeg bruker kjøpe på Rema.

Trist er det å vite at i den butikken nytter det ikke å si fra. Tro meg jeg har prøvd. Men kanskje det hjelper hvis flere gjør det?! Jeg mener at butikken kan fjerne brødkosten slik at ingen bruker den i maskinen og på gulvet.

Å koste maskinen ren kan legges inn i rutinene til de ansatte, da trenger ikke kosten være tilgjengelig for alle.

Eller hvis de absolutt må ha kosten framme, så kan de jo gjøre tråden den er festet i kortere, slik at den ikke rekker til gulvet.

Men hva vet vel jeg, mange år siden jeg jobbet i butikker. Da hadde vi ikke brødmaskiner. Og nå er jeg jo bare en dum blogger, er jo ikke helt riktig satt sammen jeg, hahahaha..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#rema #smågodt #bøter #hygiene #bestevennstrategi #rutiner #dårligerutiner #dårlighygiene #brød #brødmaskin #kundebehandling #service #tollbugata #drammen

4 kommentarer
    1. Hvem i alle dager koster gulvet med kosten som er til brød maskinen:0 ærsj!!! At noen i det hele tatt tror at det er greit:/

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg